SPILLER PAR: James Lafferty (25) og Bethany Joy Galeotti (30) spiller ekteparet Nathan og Haley i «One Tree Hill». Foto: TVNorge

«One Tree Hill»-stjerne forberedt på slutten

(VG Nett) James Lafferty (25) tror fansen blir fornøyd med avslutningen.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL
One Tree Hill - hjemmeside

Det amerikanske ungdomsdramaet «One Tree Hill» er i ferd med å sette punktum. I hvert fall er det ikke kunngjort at serien vil fortsette når inneværende sesong er ferdig innspilt. Kun fire episoder gjenstår av det åtte år lange dramaet, hvor TV-seerne har fulgt stjernene gjennom kjærlighetsbrudd både på skjermen og privat.

James Lafferty har vært med helt siden oppstarten i 2003. Han tar det ikke altfor tungt at det nå ser ut til å være over.

- Jeg føler virkelig at jeg har vokst opp i Wilmington, men jeg er fullstendig klar over at jeg ikke kan være der for alltid. Det er som å flytte fra foreldrenes hus. Det må skje på et eller annet tidspunkt. Man må uteksamineres, sier 25-åringen til bladet TV Guide.

- Fansen blir fornøyd

Skuespilleren, som i åtte år har spilt rollen som Nathan Scott, forklarer at også kollegene er inneforstått med at de er ved veis ende. Hele staben betrakter den kommende sesongfinalen som den endelige finalen, og alle skal være fornøyd med slik serien rundes av.

Lafferty tror også at fansen, som i flere år har fryktet slutten på dramaet, vil være tilfreds med det endelige utfallet.

- Vi som har spilt alle disse rollene så lenge, har alltid sett for oss at det er på akkurat denne måten det skal slutte. Fansen vil få det de ønsker, mener TV-stjernen uten å røpe hva som skjer i aller siste episode.

Hva synes du om at serien legges ned? Bli tilhenger av Rampelys på Facebook og kjør debatt!

TVNorge sender «One Tree Hill» og ligger litt etter det amerikanske sendeskjemaet.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FÅ UNDERHOLDNINGSNYHETER PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder