«Stjernekamp»-Maria er gravid: – Var mye i dårlig form

Maria Haukaas Mittets (36) andre graviditet har bydd på mye dårlig form, men heldigvis har hun vært helt fin på «Stjernekamp»-lørdagene.

  • Felicia Alvsing

Artikkelen er over fire år gammel

To og et halvt år etter at Maria Haukaas Mittet og Hans Marius Hoff Mittet (38) fikk sønnen Wilhelm, venter paret sitt andre barn.

– Alt er i sin skjønneste orden, sier den vordende moren til VG.

– Jeg er kommet så langt at jeg kan fortelle det. Det begynte også å synes, så da var det like greit å fortelle, ler hun.

Skuespillerektemannen ser også frem imot familieforøkelsen.

– Det er virkelig overveldende, og det er stor glede i hjemmet om dagen, sier en fornøyd far.

VG+: «Stjernekamp»-Maria: Elsker å være mamma (krever innloggging)

– Ingen overraskelse

VG møtte Mittet tidligere denne måneden, og da kunne fortelle at de drømte om flere barn. Da bar paret allerede på den lille hemmeligheten som er ventet til neste år.

– Vi gleder oss veldig. Men det kommer ingen som en overraskelse, for vi har jo hatt lyst på flere barn.

Paret vet ikke om det er en liten prins eller prinsesse som er på vei til verden, og de er ikke helt enige om de vil vite barnets kjønn på forhånd.

– Jeg er mer nysgjerrig, mens Hans Marius vil at det skal være en overraskelse, forteller Mittet før hun legger til:

– Men min nysgjerrighet vil nok vinne, smiler hun.

Hans Marius kan fortelle at kona har helt rett.

– Jeg har funnet ut at det betyr mindre for meg å vite, som det gjør for henne å vite. Så jeg gir meg der. Barnet vil uansett bli godt tatt imot, om det så er en selunge som kommer, ler han.

Så du denne? Kjendiskvinner stolte over normalkroppen sin

TRE BLIR FIRE: Både Hans Marius og Maria gleder seg til familieforøkelsen. Foto: Mattis Sandblad , VG

Mye dårlig form

Paret har sønnen Wilhelm (2) fra før, og ettersom han er så liten er det ikke sikkert at han forstår at han skal bli storebror med det første.

– Men vi skal fortelle ham at han etter hvert ikke vil ha mamma og pappa for seg selv lenger, og at han må dele oppmerksomhet med en baby, sier hun.

I disse dager er Mittet en av deltakerne i NRKs «Stjernekamp», og det har ikke bare vært lett å være gravid under de siste månedene.

– Jeg har vært mye i dårlig form, men det er fint å være opptatt med «Stjernekamp» for da får jeg fokuset vekk fra det. Men det er klart at det er utfordringer med dagsformen. Det har føltes ut som om man var fyllesyk hver dag, med tungt hode og mye kvalme. Likevel er det morsomt, for på lørdager, når jeg skal på scenen, er jeg helt fin, ler hun.

Plateanmeldelse: Maria Haukaas Mittet - «Heim»

Mindre bekymret

Til VG sa hun tidligere denne måneden at hun bekymrer seg mye som småbarnsmor, men nå kan hun fortelle at hun er mer sikker under denne graviditeten.

– Noen av tankene man hadde under første er litt mer dempet. Det er klart at man er redd for at noe skal skje, for vi vil jo ha kontroll. Men det kan det jo gjøre uansett. Man er redd fordi det er et så sterkt ønske, sier hun og fortsetter:

– Men jeg er mindre bekymret nå. Jeg er mindre inne på denne svangerskaps-appen på telefonen og ser på utviklingen til barnet. Det gjorde jeg mye med Wilhelm, ler hun. «Nå har han fått ører», flirer hun.

På lørdag skal de fem gjenværende deltakerne i «Stjernekamp» gjennom både himmel og helvete når de skal prøve seg i gospel og heavy metal. Mittet har valgt Audioslaves «Cochise» i heavy metal-kategorien, og skal gjøre «Joyful Joyful» fra filmen «Sister Act 2».

VG anmelder «Stjernekamp»-deltakerne låt for låt lørdag kveld - følg med på VG.no!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder