NYE KOLLEGER: «American Idol»-dommer Randy Jackson får hjelp av Jennifer Lopez og Steven Tyler. T.h.: Programleder Ryan Seacrest. Foto: AP

NYE KOLLEGER: «American Idol»-dommer Randy Jackson får hjelp av Jennifer Lopez og Steven Tyler. T.h.: Programleder Ryan Seacrest. Foto: AP

Ja, de skal kåre USAs nye idol

(VG Nett) Nå er det endelig offisielt. Etter uker med spekulasjoner bekrefter Fox at Jennifer Lopez og Steven Tyler inntar dommerpanelet.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL
American Idol

Latindivalen Jennifer Lopez (41) og Aerosmith-vokalist Steven Tyler (62) skal være med og finne USAs neste popidol. TV-kanalen Fox har nettopp sendt ut bildebeviset, hvor de to superstjernene poserer sammen med programleder Ryan Seacrest (35) og dommer Randy Jackson (54) .

- Det handler om være del av noe mye større enn deg selv, sier Steven Tyler til nyhetsbyrået AP om det å takke ja til jobben.

Rockeren har slitt med rusmisbruk i en årrekke, og inntil nylig var det uklart om han ville kunne fortsette som vokalist i den verdensberømte gruppa.

Vil bringe inn rock

Nå hevder imidlertid musikerveteranen at han er på rett kjøl, etter nok en gang å ha vært innlagt til rehabilitering.

- Jeg vil bringe litt rock inn i denne berg- og dalbanen og vise at dersom man har hjerte, talent og følelse for dette, så kan man bli USAs nye idol, sier Tyler.

Sikter høyt

Jennifer Lopez, skuespiller og sanger, er spent foran oppgaven. Og det er ikke småtteri av forventninger hun har før dommerdebuten.

- Jeg kommer til å se etter den nye Michael Jackson, utbasonerer Lopez.

Hva de to nye dommertilskuddene får i honorar for jobben, er ikke kjent. Amerikanske medier har spekulert i om Lopez får utbetalt opp mot 75 millioner kroner for oppdraget.

Mens Tyler overtar etter Idol-veteran Simon Cowell, fyller Lopez skoene til kvinnelige forgjengere som Paula Abdul, Ellen DeGeneres og Kara DioGuardi.

Les også: Enda en Idol-dommer slutter

Den kommende «American Idol»-runden, som starter i januar, er den 10. i rekken.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Få underholdningsnyheter på Facebook

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder