GIR SEG: Gwen Stefani dropper TV-jobben. Her avbildet på en galla i Monaco i september. Foto: ERIC GAILLARD / X00102

Gwen Stefani forlater «The Voice»

For fem år siden møtte hun kjæresten Blake Shelton (43) i dommerpanelet. Nå takker Gwen Stefani (50) for seg.

Gwen Stefani returnerer ikke til den 18. sesongen av amerikanske «The Voice» til neste år. Den tidligere No Doubt-vokalisten ble med som dommer i 2014, men nå er det slutt.

I stedet skal Stefani prioritere innspurten på sitt Las Vegas-show «Just i Girl» til våren, melder en rekke medier, deriblant Los Angeles Times. Å håndtere både konsertene og dommeroppdraget har vært i meste laget.

– Jeg hadde ikke regnet med å gjøre begge deler samtidig. Men jeg føler meg levende på en måte jeg aldri før har gjort. Men det er en nødvendighet. Å utføre begge disse jobbene er mye, uttalte hun til «Entertainment Tonight» i september.

les også

Adam Levine forlater «The Voice» etter 16 sesonger

Stefani «forlater» dermed kjæresten, country-stjernen Blake Shelton, som hun har delt jurypanel med siden 2014. Det var da de to ble kjent, og året etter sto de frem som par.

KJÆRESTEN: Gwen Stefani og Blake Shelton på en premiere i Los Angeles i august. Foto: Janet Gough / AFF-USA.com / AFF

les også

Blake Shelton etter sjokkbruddet: – Gwen reddet livet mitt

Stefani, som i sin tid overtok som dommer etter Christina Aguilera (38), blir nå erstattet av Nick Jonas (27), kjent fra Jonas Brothers.

– Nå er katta ute av sekken, Jeg gleder meg så utrolig mye. Dere er de første som får vite om det, så tusen takk for at dere vil dele dette spesielle øyeblikket med meg, sa Jonas da han besøkte talkshowet til Ellen DeGeneres (61) tirsdag.

De to øvrige jurymedlemmene er tidligere «Idol»-vinner Kelly Clarkson (37) og soulstjernen John Legend (40).

Tilbakeblikk på da Gwen Stefani ble skilt fra musikerektemannen:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder