«Finger’n» vant «Mitt dansecrew»

Vant med 50,2 prosent av stemmene

Jenny Skavlan: – En ekstremt deilig følelse

Årets vinner av «Mitt dansecrew» ble Thomas «Finger’n» Gullestad (34) etter en jevn finale mot Lisa Tønne (37).

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

– Ææææ. Det er dette som kalles en thriller! sier Gullestad like etter at seieren er i boks.

Tønne og Gullestad hadde to konkurransedanser å gjennomføre i finalen sammen med sine respektive «crew», Juice Crew og Absence, før det hele ble avgjort i en «battle». Begge finalistene måtte danse etter den samme musikken som dommerne hadde valgt ut i første opptreden, slik at publikum skulle vurdere de to likt. Vinnercrewet stakk av med 500.000 kroner.

– Jeg er glad for å ha fått være med på denne thrilleren! Jeg unner Absence hvert eneste øre av pengene. Jeg håper og vet at de kommer til å bruke pengene på en riktig måte. Det stopper ikke her. Jeg gleder meg til å møte dem igjen og gruer meg til å ikke møte dem igjen på en stund, sier Gullestad til Stian Blipp.

– Tror ikke helt på det

Den nybakte vinneren forteller til VG at seieren nesten ikke har gått opp for ham.

– Denne dagen her har egentlig bare vært et stort sort hull i hukommelsen min. Jeg har gått rundt og vært så fokusert, det har vi alle sammen. Når noen sier at vi har vunnet hele driten - så tror jeg faktisk ikke helt på det. Det er for sykt, sier Gullestad til VG.

«Fingern» giftet seg med Jenny Skavlan i fjor vår. Ektefellen var tydelig fornøyd med mannens innsats under dansekonkurransen.

– Det er ekstremt deilig følelse for har jobbet så beinhardt og vært så dedikert. Det at så hard jobbing lønner seg i lengden er utrolig tilfredstillende, sier Skavlan til VG.

Gode skussmål

Thomas Gullestad er ikke bare DJ og programleder, han er også tidligere turner. Likevel var han svært spent på sitt første møte med dansecrewet.

– Jeg så for meg månedsvis med gratis breake-trening, men da jeg åpnet døren og så de tok en «kvadruppel saltosplitt» skjønte jeg at jeg hadde en lang vei å gå. Men den lange veien har vært fantastisk og et eventyr fra ende til annen, sier Gullestad.

Begge parene fikk gode skussmål fra fagdommerne etter den første oppgaven, og før andre oppdrag kastet også programleder Stian Blipp seg ut i dansen.

Dommer Nasir ble helt rørt av Juice Crews andre opptreden.

– Dere er et av de dansecrewene som jobber hardest. Jeg har fulgt dere hele veien. Og du Lisa ser ut som et fullverdig medlem!

Absence' andre show for kvelden fikk også topp tilbakemeldinger.

– Du var god før, men nå er du fantastisk, var dommer Thea Bays siste hilsen til Thomas Gullestad før «battle'n».

I januar gikk startskuddet for TV2s nye danseprogram « Mitt dansecrew», hvor norske kjendiser konkurrerer mot hverandre i hvem som er flinkest til å danse sammen med dansecrewet sitt. En etter en dro de hjem:

Førstemann ut var politiker Eskil Pedersen, så sportsanker Susanne Furøy Wergeland, artist Lise Karlsnes, barne-TV-programleder Markus Bailey, artist Sandra Lyng Haugen og forrige uke var det blogger Sofie Elise Isachsen.

Igjen står DJ/musiker Thomas «Finger’n» Gullestad og standupkomiker og skuespiller Lisa Tønne.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder