FIKK SEG HEMMELIG TELEFONNUMMER: Telefonene ble så mange til Synne Bolstad (22) at hun måtte få seg hemmelig telefonnummer. Foto: TV 2

«Farmen»-Synne mistet nattesøvnen av telefonrush

«Farmen»-jentene drukner i henvendelser

(VG Nett) Synne Bolstad (22) fikk så mange henvendelser til alle døgnets tider at hun måtte få seg hemmelig telefonnummer.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

22-åringen har for alvor blitt lagt merke til etter at «Farmen»-sesongen har kommet i gang.

Til alle døgnets tider er det folk som henvender seg til henne - og nå har hun måttet skaffe seg hemmelig telefonnummer:

- Grunnen til at jeg fikk hemmelig telefonnummer til slutt var at mange ringte til meg midt på natta, med skjult ID. Jeg hadde i grunnen ikke tenkt å skaffe meg det, men måtte nesten det for å få nattesøvnen, sier hun til VG Nett og legger til:

- Men dette er vel prisen man må betale når man er med på «Farmen», som er et veldig populært program, så det kan jeg faktisk leve med.

Les også: Meldte seg på «Farmen» med nakenbilder

Bolstad har vært forskånet for slibrige meldinger til nå, folk som henvender seg har utelukkende positive ting å melde.

- Ingen meldinger har plaget meg. Men det er litt irriterende at det er folk som ringer til meg midt på natta, opptil flere ganger, med skjult ID. Om det er noen som har lyst å ha kontakt med meg, så er muligheten åpen for å sende meg en melding på facebook. Om natta er det litt vanskelig i og med at jeg sover.

Synnes telefon er ikke den eneste som har gått varm blant de kvinnelige deltakerne i årets «Farmen»-sesong.

Les også: «Farmen» knuste rivalene

80-årig fan

Både Julie Aas Rye (27), Kristin Glück Evensen (31), Marianne Wåhlberg (29) og Hanne Linnesholm (23) har blitt oppringt og fått tekstmeldinger «en masse». Kristin Glück Evensen har også utelukkende fått hyggelige tilbakemeldinger - fra folk i absolutt alle aldre:

OVERØST MED TELEFONER: Kristin Glück Evensen (31) får henvendelser fra folk i alle aldre. Nå har hun fått seg en ny fan på 80 år. Foto: TV 2

- Den beste meldingen må være fra min gode venn på langt over 80 år, som nå er blitt min største fan. Han har aldri tidligere sett på Farmen, og sitter nå klistra. Han ringte meg sporenstreks etter onsdagens episode var ferdig, og overøste meg med komplimenter hva gjaldt væremåte, lederstil og arbeidsvilje, sier Kristin.

Marianne Wåhlberg får også en del flørtende meldinger, og hun humret litt over én av dem - som hun ikke er helt sikker på hvordan hun skal kategorisere:
- «Du var ei søt søye» stod det, jeg vet ikke om jeg skal kategorisere den som hyggelig, søt, slibrig eller frekk, sier hun med en latter.

Les også: «Farmen»-Julie ut mot konkurrenten

- «Skal vi elske»?

Hanne Linnesholm har hemmelig telefonnummer fra før, men det har ikke stoppet folk fra å finne henne likevel.

Hun får også utelukkende positive meldinger fra ukjente:
- En del skriver at de synes jeg er pen på tv, og det er jo også bare hyggelig! sier hun.

Julie Aas Rye opplever også at folk prøver seg med en flørt via telefonen - og enkelte tør åpenbart mer enn andre når de ikke har personen de henvender seg til foran seg:

- Jeg synes ikke det er ubehagelig enda, det er jo egentlig bare litt komisk å våkne opp klokka 7 en tirsdags morgen og vips- der tikker det inn en melding fra en fyr som spør om «skal vi elske»? Jeg kan jo ikke annet enn å le!

BLIR FLØRTET MED: Mange prøver seg med en flørt pr telefon overfor deltaker Julie Aas Rye. Foto: TV 2

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder