Eva Weel Skram om «Hver gang vi møtes»: – Nesten litt for sterkt

Eva Weel Skram (29) var fem måneder på vei da de spilte inn «Hver gang vi møtes». Nå kan fødsel og premierefest komme til å kollidere.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Sammen med Wenche Myhre (68), Henning Kvitnes (57), Unni Wilhelmsen (44), Jørn Hoel (58), Admiral P (33) og Ravi (39) skal Eva & The Heartmaker-stjernen lokke skuelystne til TV-skjermen fra nyåret.

Klippet VGTV har fått tillatelse til å vise frem, tyder på at det blir store doser med både latter og tårer også i den nye sesongen. Det kan Weel Skram skrive under på.

STJERNEPAR: Thomas Stenersen og Eva Weel Skram er Eva & The Heartmaker». Foto: Terje Bringedal , VG

– Nesten litt urettferdig

29-åringen venter sitt første barn med ektemann og musikerkollega Thomas Stenersen (34) og var midtveis i svangerskapet da serien ble spilt inn i sommer. Men det delte hun ikke for omverdenen før flere uker senere.

Som om ikke det er følelsesladet nok at andre artister skal fremføre dine låter, hadde Weel Skram også de hormonelle svingningene å forholde seg til.

– Jeg sa faktisk det på min dag at det nesten var litt urettferdig. I tillegg hadde jeg syv års bryllupsdag akkurat på den dagen – og var uten Thomas. De andre artistene leverte den ene fine versjonen etter den andre. Det var sterkt, nesten litt for sterkt. Jeg hadde aldri trodd at jeg noensinne skulle sitte og høre Wenche Myhre fremføre en av mine låter, sier Weel Skram til VG.

Nå gleder popstjernen seg til at resten av Norge skal få ta del i opplevelsen under innspillingen.

– Det var en av de beste ukene i livet mitt.

SKJULTE MAGEN: Ewa Weel Skram var fem måneder på vei da dette bildete ble tatt under TV-innspillingen. Foto: Tore Kristiansen , VG

Føder når som helst

Weel Skram er imidlertid ikke sikker på om hun får med seg premierefesten. Første program vises lørdag 9. januar, og hun har termin fem dager senere.

– Det er en stor fordel at alt er ferdig innspilt. Jeg har dermed kjøpt meg litt ekstra tid hjemme, forteller den vordende mammaen.

Hun føler selv at det er en evighet siden innspillingen.

– Jeg har ikke sett noen av opptakene før dette klippet, så det er litt rart å se tilbake på det nå, forteller den tidligere «Idol»-stjernen.

Uten en tråd i musikkvideo: – Jeg følte meg ikke så veldig naken da jeg sto der

– Absurd opplevelse

Weel Skram opplyser at alle de syv artistene møttes over en middag for et par uker siden.

– Man er jo i en boble på gården. Jeg husker det musikalske, men det er veldig gøy å se de små tingene som ikke har spesielt med musikken å gjøre.

– Hvordan var det å være vitne til alle følelsene dere fikk frem hos hverandre?

– Det var egentlig en absurd opplevelse å bli satt sammen med mennesker du aldri har møtt før. Vi kom veldig tett på hverandre og delte mange sterke historier. På TV klippes det ned til halvannen time, men vi filmet jo fra 07 om morgenen til 01 på natten. Vi var med andre ord sammen hele tiden og fikk vite alt om livet til hverandre. Etter kort tid var det som om vi hadde kjent hverandre hele livet.

Mer om alle: Disse er med i «Hver gang vi møtes»

For Sogndal-jenta var det inspirerende å møte musikere som er så forskjellig fra henne selv.

– Mange av de andre har holdt på veldig lenge. Det var spennende å høre om deres oppturer og nedturer i karrieren. Selv har jeg bare vært i bransjen i ti år.

Husker du? Eva røk ut av «Idol»

«IDOL»-FORTID: Eva Weel Skram i 2005. Foto: NTB Scanpix ,

Eva & The Heartmaker har siden markert seg sterkt og blant annet vunnet MTV-pris. De har gitt ut fire album, vakt oppsikt utenfor Norges grenser og blitt hyllet av amerikansk storavis.

Selv om duoen blir foreldre når som helst, legger ikke duoen opp til noen lang pause fra musikken.

– Vi skal allerede ut å spille igjen i mars. Babyen blir selvsagt med.

Ravi, eller Ivar Christian Johansen som han egentlig heter, er første hedersgjest ut i «Hver gang vi møtes».

Lest denne? Ravi gikk ned 12 kilo

Flere nyheter på Rampelys

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder