TILBAKE? Kilder opplyser til kjendisnettstedet TMZ at Charlie Sheen kan være tilbake på TV-skjermen i vinter. Foto: Wenn.com

- Charlie Sheen i forhandlinger om ny komiserie

(VG Nett) Skandaleskuespiller Charlie Sheen (45) kan gjøre comeback i ny komiserie.

  • Geir Arne Kippernes
ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Charlie Sheen har levd herrens glade dager de siste årene.

Tidligere i år førte komikerens utsvevende livsstil til at han fikk sparken i den populære TV-serien «Two and a half men».

Det skjedde etter en lang kamp mellom Sheen og sjefene i produksjonsselskapet selskapet Warner Bros.

Men nå kan det være duket for comeback for villstyringen.

Kilder opplyser til kjendisnettstedet TMZ at Sheen vurderer et stort tilbud for å være med i en stor TV-serie som kan være på skjermen allerede i januar 2012.

Ifølge TMZ skal det være en situasjonskomedie som skal være spesialsydd for Charlie Sheen. Nettstedet har ellers lite informasjon om serien, annet enn at «Two and a half men»-regissør Chuck Lorre ikke vil være involvert.

Å få Sheen til å spille hovedrollen, blir neppe billig. Han var den best betalte TV-stjernen i USA da han ennå hadde jobb.
Ifølge listen TV Guide Magazine har utarbeidet tjener Sheen utrolige 7,6 millioner kroner per episode av komiserien «Two and a half men»

De siste månedene har vært preget av skandale på skandale for Sheen. Han har også turnet med sitt eget humorshow, men han måtte tåle slakt i comebacket.

Charlie Sheen har tidligere hevdet at han har vært i diskusjoner om å gjøre comeback i «Two and a half men». Sheens påstander er avvist av produsenten Warner Bros.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder