HYGGELIG MØTE: Steinar Martinsen, Øyvind Mund og Ingar Thorsen snakket med Leslie Nielsen for et år siden. Nå kommer intervjuet på TV. Foto: Scanpix / TV 2.

Sender «Gylne Tider»-intervju med Leslie Nielsen

Øyvind Mund: - Det blir spesielt å se

(VG Nett) Søndag sendes «Gylne tider»-guttenes intervju med avdøde Leslie Nielsen. Programleder Øyvind Mund innrømmer at det blir spesielt.

TV 2-trioen snakket med skuespillerstjernen for om lag et år siden, men intervjuet sendes først til helgen.

Søndag kom meldingen om at Leslie Nielsen sovnet stille inn på sykehus, etter noen ukers sykdom.

Øyvind Mund sier de vil opplyse om dødsfallet i programmet, men det er foreløpig ikke avklart hvordan de vil markere det.

Spesielt

- Vi kommer ikke til å gjøre de helt store endringene i programmet. Det er dette som er utfordringen med denne typen programmer, hvor det tar lang tid fra start til mål, sier han til VG Nett.

Les også: Leslie Nielsen er død

- Blir det spesielt å se intervjuet igjen nå?

- Det er klart. Det er ikke noen ønsket situasjon at vi skal servere et intervju med ham nå som han er død. Men vi snakker om det han har gjort i karrieren, så fansen vil få hyggelige tilbakeblikk, svarer programlederen.

VGTV: Se høydepunkter fra Leslie Nielsens karriere

Hyggelig

Mund forteller at «Mannen med den nakne pistol»-stjernen snakker litt om filmene man kjenner han fra, i tillegg til O.J. Simpson, som Nielsen spilte med i slapstick-filmene.

- Det var et hyggelig møte. Han var jo en eldre mann, men i fin form da. Jeg husker han var forvirret over at vi kom fra TV, fordi agenten hadde sagt at vi skulle gjøre et radiointervju. Men ellers forløp det helt bra, sier Mund.

Les flere saker på vg.no/rampelys .

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder