LÆRTE MYE: Odd Arild Svaland synes han har lært mye av å være med i «Jakten på kjærligheten». - Ikke minst har jeg lært meg til å sette ord på følelsene mine, sier bonden som gleder seg til et liv med Gerda Sivertsen. Foto: TV 2

Slik bygger «Jakten»-bøndene fremtiden sammen

I går tok bøndene i «Jakten på kjærligheten» sitt endelige valg. Odd Arild (56) har allerede sett seg ut en fremtidig rolle på gården for Gerda (54).

  • Jørn Pettersen

Artikkelen er over syv år gammel

- Gerda er en sprudlende flott jente. Hun er kreativ, hun liker det som er i naturen og jeg bor jo midt i naturen. Hun er glad i friluftsliv. Hun liker slike ting som jeg liker og jeg ser at hun være med sammen med meg når jeg nå skal starte gjestegård. Jeg føler at hun kan gli inn i en vertskapsrolle sammen med meg, sier Odd Arild Svaland til VG.

Han legger ikke skjul på at det var både ett lett og vanskelig valg. Ikke minst fordi Anne-Kathrine også hadde mange gode egenskaper som han satte pris på.

Spesielt

- Det er jo ganske spesielt å ha fire damer på en gang og så måtte velge ut en etter en etter kort tid. Da må man basere seg på førsteinntrykk og magefølelse, sier Odd Arild.

Etter å ha hatt så mye fokus på sin person og de valgene han skulle komme til å ta, gleder bonden fra seg nå til å vende tilbake til hverdagen sammen med Gerda.

- Det er spesielt å være med i en slik TV-serie, men samtidig føler jeg at jeg har lært mye, ikke minst om meg selv, som kan komme godt med i et fremtidig forhold. Ikke minst har jeg lært meg til å sette ord på følelsene mine, snakke om dem. Det er jo ikke vi menn like flinke til bestandig, sier bonden fra Beisland i Grimstad kommune.

Fullt fokus

Selv om han nesten er blitt rikskjendis denne høsten, er det først og fremst fra sitt eget nærmiljø han har fått tilbakemeldinger fra.

- Det har bare vært positivt og mange har ment om hvem jeg burde velge og det er faktisk en del som har tippet rett også, sier han.

Når «Jakten på kjærligheten» er over, kommer han til å ha fullt fokus på å gjøre deler av bondegården om til en gjestegård. Flere av bygningene er allerede ominnredet, flere skal det bli dersom det går bra.

- Om jeg har fått litt ekstra reklame fra «Jakten på kjærligheten»? Det ser jeg ikke bort ifra, sier en nyforelsket.

Flere artikler

  1. Brudd for «Jakten»-paret

  2. Ble forelsket i «Jakten»-Odd Arild ved første møte

  3. «Jakten»-Sofie:- Jeg angrer noen ganger

  4. Slik gikk det med«Jakten»-kjærligheten

  5. Bonderomantikken endte i brudd

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder