- For feig til å delta i «utroskaps-TV»

...men Pontus blir likevel programleder for «Temptation Island»

STOCKHOLM (VG) Svenske Pontus Gårdinger (36) skal lede det sterkt kritiserte utroskaps-TV-programmet «Temptation Island». Men han ville aldri deltatt selv.

ARTIKKELEN ER OVER 18 ÅR GAMMEL

- Hadde forholdet ditt tålt «Temptation Island»?

- Det vil jeg ikke spekulere på . . . jo, jeg tror vi kunne gått gjennom ild og vann, men jeg ville ikke ha utsatt oss for det, sier Pontus Gårdinger.

Ti nordmenn

Gårdinger skal lede den skandinaviske versjonen av «Temptation Island» med fire par og 24 single personer fra Norge, Sverige og Danmark. Når parene kommer til den romantiske og idylliske øya hvor opptakene foregår, blir de splittet.

Så får de møte 24 svært fristende single menn og damer som de går på date med. Alt for å sjekke hvor solid forholdet med partneren er. Og selvfølgelig for å forlyste TV-publikum. Ett norsk par og 8 single nordmenn skal delta.

I Norge vil det omdiskuterte programmet sannsynligvis bli sendt på TVNorge. Både programsjefen og direktøren i TVNorge sa opp jobben sin på grunn av utroskaps-TV-programmet.

- Utroskap er privat og ikke TV-underholdning, sa TVNorge-sjef Pål Trælvik og forlot kanalen.

- Takle fristelser

Men programleder Pontus Gårdinger forsvarer «Temptation Island».

- Det handler ikke om å få par til å gå fra hverandre. Det er ikke noen konkurranse. Programmet handler om hvordan man takler fristelser. Hva som hender med forholdet da.

- Men er det ikke drøyt at vakre modeller skal friste parene?

- Vi utsettes for fristelser hele tiden. Dette er den ultimate fristelse. Fantasifristelsen. Det er over 20 superpene single mennesker på øyen. Ville du vært utro? Dette gir nyttige og interessante diskusjoner blant folk flest.

- Eget ansvar

- Vil du føle skyld hvis noen av parene går fra hverandre?

- Nei, jeg har ikke skyld og ansvar. Det er parene som selv må velge hva de synes og tenker om sitt forhold.

- Ville dere vise utroskap på TV?

- Det må du spørre produsentene om, sier Pontus Gårdinger, som skal lede programmet sammen med danske Pernille Aalund.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder