Seere reagerte

TV 2 avviser påstandene

Har avslørt Farmen-vinner for tidlig også tidligere

KUNNE JUBLE: Magnhild Vik er vinneren av «Farmen» 2014. Oppmerksomme TV-seere mener TV 2 avslørte vinneren for tidlig. Foto:TV 2,

TV 2 kan ha avslørt «Farmen»-vinner for tidlig

Kanalen mener det ikke er hold i påstandene. – Dette er
ikke riktigere i år enn det har vært tidligere, sier pressekontakt.

Artikkelen er over fem år gammel

Søndagens finalesending ble sendt i to deler. I første del av programmet røk Charlotte Thøgersen ut, og det ble klart at det var Magnhild Vik og Olav Harald Ulstein som var i finalen. Finalen ble sett av hele 1.114.000 seere, med dette ble årets sesong tidenes sesong av realityserien.

Like før første del av finalen er ferdig vises et klipp der programleder Gaute Grøtta Grav roper «Du er vinner av Farmen». Det er dette som får ivrige TV-seere til å reagere. Seerne mener TV 2 avslørte vinneren da Grøtta Grav gratulerte personen som står til høyre for ham.

I del to av programmet tar nettopp vinneren Magnhild plass på Grøtta Gravs høyre side, mens Olav Harald Ulstein står til venstre.

På denne måten har TV 2 hisset på seg flere personer som har reagert i kanalens kommentarfelt på sosiale medier.

«Kjedelig at TV2 avslørte vinneren på slutten av del 1 i dag ... Gaute så til høyre når han gratulerte vinneren, og da var det jo bare å vente å se hvem som sto til høyre på del 2 ...», skriver en oppgitt seer.

Pressekontakt for «Farmen», Alex Iversen, sier TV 2 får denne typen henvendelser hvert år.

Er dette en klippe-glipp, eller er det umulig å unngå?

– Dette er det enkelte som påstår hvert år. Begge står til høyre for Gaute, og de står ikke langt fra hverandre. Dette er ikke riktigere i år enn det har vært tidligere, sier pressekontakt for Farmen i TV 2, Alex Iversen, til VG.

Tidligere har TV 2 avslørt hvem som stakk av med seieren for tidlig. I 2012, da Ingvild Skare Thygesen vant, publiserte kanalen et intervju med Thygesen på sine nettsider to dager før vinneren var kåret.
Selv om årets sesong av realityserien har vært preget av konflikter, var det ingen sure miner å spore blant deltagerne som dukket opp under søndagens storslåtte finalefest.

LES MER: «Farmen»-Magnhild: Her fant hun vinnerformen (krever innlogging)

Les alt om «Farmen» her!

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder