SAKSØKER SKANDALE-PUBLIKASJONER: Richard Simmons saksøker nå to skandalepublikasjoner etter at de har skrevet at han forbereder kjønnsskifte. Foto: Richard Shotwell AP

Til søksmål etter beskyldninger om kjønnsskifte

Podkast-stjerne og fitness-guru  Richard Simmons saksøker nå to amerikanske publikasjoner etter at de i flere artikler har skrevet at han er i ferd med å skifte kjønn.

  • Jørn Pettersen

Artikkelen er over tre år gammel

Det er CNN som melder dette.

Nettstedet skriver at Simmons nå dropper sin selvpålagte periode utenfor rampelyset for å saksøke tabloidene National Enquirer og Radar Online for injurier og krenkelse av privatlivets fred.

Les også: Ruby Rose vurderte kjønnsskifte

I søksmålet som ble levert Los Angeles Superior Court på mandag, heter det at publikasjonene «notorisk ondsinnet og med overlegg» har publisert falske historier om hans kjønnsidentitet – og beskyldninger om at han er i ferd med å bli kvinne.

Husker du? Khloe Kardashian: – Hun er fortsatt faren vår

American Media, Inc som eier både National Enquirer og Radar Online, har på sin side svart med å publisere en uttalelse hvor de svarer at de står 100 prosent inne for historiene som er «basert på «troverdige kilder som tilhører Simmons innerste krets og at bildene som er publisert er ekte».

VG+: 490 har fått nytt kjønn fra staten

I søksmålet blir også en navngitt person anklaget for å ha tilbudt informasjon om Simmons mot betaling. I dokumentene heter det at vedkommende har forfulgt Simmons i årevis – og at han også har utsatt Simmons for pengeutpressing.

Les også

Mer om

  1. Medier

Flere artikler

  1. Richard Simmons må betale medier etter mislykket søksmål

  2. De ekte falske nyhetene

  3. New York saksøker Trump for å ha misbrukt sin egen veldedighetsstiftelse

  4. Playboy-modell til søksmål etter angivelig Trump-affære

  5. Sylvester Stallone saksøker Warner Bros. for svindel og kontraktsbrudd

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder