HOVEDROLLENE: Henrik (Tobias Santelmann), Jeppe (Jon Øigarden), Adam (Simon Berger) og William (Pål Sverre Hagen) er fire menn i finansbrasjen som trår langt over moralske grenser i jakt etter spenning Foto: Ingeborg Klyve

Åpner for ny sesong av «Exit»

TV-seerne får trolig se mer av de fire elleville finansmennene.

«Exit», høstens TV-sjokk som VG tidligere har kalt serien, hadde premiere på NRK fredag. Da ble de to første episodene sendt på lineær-TV, mens alle de åtte episodene ble lagt ut på NRK TV.

Til nå har over 600.000 seere sett serie, og ifølge sjefprodusent Petter Testmann-Koch vurderes det allerede minst en sesong til.

– Det er ikke bestemt noen sesong to, men vi har tanker om hvordan den skal se ut, sier Testmann-Koch til Kampanje.

Han forsikrer at de har mye mer å ta av når det gjelder å beskrive finansmiljøet, der 70 prosent skal være basert på virkeligheten og de 30 resterende fiksjon.

les også

TV-anmeldelse «Exit»: Satan, Montebello

Testmann-Koch er administrerende direktør i Fremantle, som produserer serien i samarbeid med statskanalen. Han forsikrer at alle de fire hovedrollene også vil dukke opp dersom det blir en runde to.

Noe nytt manus er ikke skrevet, men Testmann-Koch sier de har et par historielinjer på blokka, og de har mer enn nok mat til «en sesong eller to til».

Kommentar: Bare én ting som ikke er troverdig i «Exit»

«Exit» har fått blandet mottagelse av anmelderne. VG belønnet serien med terningkast 5 og beskrev den blant annet som «en rå og frastøtende guttefortelling, hvor overflod og ekstrem misogyni er forventet og hyllet».

Dagbladet på sin side mente NRK serverer «sjokkporno» og ga terningkast 3.

Øystein Karlsen har manus og regi på dramaserien, som byr på halvtimelange episoder.

Agnes Kittelsen spiller rollen som troféfrue. Se glimt på VGTV under:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder