SKIFTER KANAL: Else Kåss Furuseth går fra TV 2 til TVNorge – Det er veldig stas å bli kollega med alle de flinke humormenneskene som finnes i TVNorge, sier Kåss Furuseth. Foto: Terje Bringedal VG

Else Kåss Furuseth går fra TV 2 til TVNorge

Else Kåss Furuseth forlater TV 2 til fordel for TVNorge og Discovery. – Veldig stas, sier hun.

Artikkelen er over tre år gammel

– Det var jaggu på tide, sier programdirektør Eivind Landsverk i TVNorge og Discovery Networks.

Han forteller at dette har han jobbet for i flere år.

– Else er fantastisk både som programleder og som menneske, så dette er et kjempetilskudd for TVNorge og humorstallen vår. Det snakkes mye om Discovery og sport om dagen, men vi jobber fortsatt knallhardt for at TVNorge skal være det beste stedet for norsk humor. Da hjelper det veldig å få Else Kåss Furuseth på laget, fortsetter Landsverk.

Les også: Else Kåss Furuseth får kritikk for 17. mai-tale

Else Kåss Furuseth startet karrieren i NRK P3, før hun ble et kjent TV-navn gjennom humorserien «Torsdag kveld fra Nydalen». Hun har hatt stor suksess med sin sceneforestilling «Kondolerer», og har de siste årene vært programleder for talkshowene «Else» og «Det er lov å være blid» på TV 2. Nå gleder hun seg til å skifte beite og begynne i TVNorge.

Fikk du med deg? Else kaster klærne på Instagram

– Det er veldig stas å bli kollega med alle de flinke humormenneskene som finnes i TVNorge. Jeg har jo fått gjøre noen innhopp i Brille-panelet, vært i stua til Asbjørn Brekke og innom Ylvis-guttas program, og det har vært veldig gøy, sier Else Kåss Furuseth.

Landsverk vil ikke avsløre i hvilket format Else vil dukke opp på TVNorge-skjermen.
– Det jeg kan si nå, er at jeg gleder meg vilt til å jobbe tett med Else, og at ideene vi ser på er svært spennende, sier Landsverk

Kristoffer Reinsfelt Arnesen som er programlederansvarlig i TV 2s programavdeling takker for samarbeidet de har hatt med Else Kåss Furuseth og ønsker henne alt godt med hennes fremtidige planer.

– TV 2 vil som et pulserende mediehus kontinuerlig fornye sendeskjemaet og talentbasen . Denne høsten har vi valgt å satse på hele fem nye humorpårogram med bl.a. «Sølvrekka» og «Live på direkten» med John Brungot og «Humornieu» med Morten Ramm, skriver reinsfelt Arnesen i en SMS til VG.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder