POPULÆR STAB: F.v.: Josh Radnor, Cobie Smulders, Jason Segel, Alyson Hannigan og Neil Patrick Harris spiller hovedrollene i «How I Met Your Mother». Foto: AP

Røper «How I Met Your Mother»-hemmeligheten i siste sesong

(VG Nett) CBS bekrefter at de lager en siste sesong av «How I Met Your Mother» - og at de vil avsløre hvilken mor tittelen viser til.

Artikkelen er over syv år gammel

Siden oppstarten i 2005 har serien spunnet rundt spørsmålet «hvordan jeg møtte deres mor».

Hovedpersonen Ted Mosby (spilt av Josh Radnor) forteller nemlig gjennom hele serien sin sønn og datter om hendelsene som førte til møtet med deres mor - som altså ingen vet hvem er - ennå.

Det var en stund knyttet usikkerhet til om hovedpersonen Josh Radnor ville være med i en ny sesong, men CBS bekrefter nå at både han, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris og Alyson Hannigan er med i den siste sesongen.

Det samme gjelder også serieskaperne Carter Bays og Craig Thomas.

CBS melder også at seerne vil få svar på hovedspørsmålet i løpet av en ny og siste sesong av serien - den niende i rekken.

- Vi er oppspilte for Carter, Craig, Pam Fryman og denne fantastiske skuespillergjengen, som skal fortelle det siste kapittelet og avsløre TVs mest mystiske mor til noen av TVs mest trofaste fans, sier CBS Entertainment-sjef Nina Tassler, ifølge The Wrap.

VG har tidligere skrevet at seriens siste sesong sannsynligvis blir spilt inn i løpet av 2013.

Følg VG Rampelys på Facebook !

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder