HEVDER SIN USKYLD: Gunilla Persson hevder fortsatt sin uskyld for tyveri. Foto: Reed Saxon / TT NYHETSBYRÅN

Persson møtte ikke opp i retten

Gunilla Persson (59) møtte ikke til rettsforhandlinger i Palm Beach mandag. Dermed blir saken mot realitystjernen fra «Svenske Hollywoodfruer» utsatt nok en gang.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det skriver Aftonbladet.

Hennes advokat Philip T. Ridolfo Jr var imidlertid på plass og han meddelte retten at Persson ikke ønsker å benytte seg av muligheten til en forenklet rettsprosess og dermed få saken ut av verden. Ny dato for rettsforhandlingene er satt til 27. juli.

les også

Dette er politiets bevis mot «Hollywood-fruen»

Den svenske Hollywood-fruen er anklaget for tyveri etter at hun i mai måned ble fanget på et overvåkningskamera idet hun gikk ut av en butikk med et par Chanel-solbriller på hodet – uten å ha betalt. Solbrillene skal ha hatt en prislapp på rundt 4000 kroner.

les også

Gunilla Persson innlagt på sykehus

59-åringen ble senere stoppet av politiet på gaten i nærheten av butikken. Hun skal i samtale med politiet ha tatt brillene opp fra vesken, der de da hadde havnet, satt dem på hodet og sagt at hun hadde tenkt å levere dem tilbake senere.

– Min klient er uskyldig, sa hennes tidligere advokat Aftonbladet

Persson måtte tilbringe en natt i fengsel, før hun ble løslatt mot en kausjon på 45.000 kroner.

Påtalemyndigheten ville at hun skulle tiltales for grovt tyveri, men retten har gjort om punktet til å gjelde forseelse.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder