På rad og rekke dukker de opp: Bjarne Betjent, Alfa og Max Mekker fra «Sesam Stasjon», Dragen fra «Uhu!», Labbetuss, Smitt og Smule, Pompel og Pilt, Tøflus, Raffen, Vaske, Teodor, en av hundene fra «Nå er det NÅ», Mummitrollet, gnotten Tander og Flode, klipp fra «Emil i Lønneberget», «Pippi», «Gurin med reverompa», «Pelle Politibil» og tidligere julekalendre.

Tidenes barne-TV-fest

Julaften inviterer NRK til tidenes Barne-TV fest. I et én times show blir det møte med mange av barnas helter fra TVs barndom og frem til i dag. Programledere er Titten Tei og Vaktmester'n, alias Trond-Viggo Torgersen.

ARTIKKELEN ER OVER 16 ÅR GAMMEL

Prestisjeprosjekt

- Dette er på mange måter et prestisjeprosjekt. Dette er et program som skal favne store forventninger. Ikke bare hos seere i mange forskjellige aldersgrupper, men også internt. Her er det mange som har en mening om hva som bør med. Jeg tror jeg har fått tusen forslag, sier Gran.

Utgangspunktet er at Titten Tei har fått en mystisk invitasjon til julefest. Han skal finne fram til Vaktmester'n, som er i fyrrommet på Marienlyst, og der skal han få et brev fra festkomiteen. Mens Titten Tei venter på brevet, holder han Vaktmester'n, i Trond-Viggo Torgersens velkjente figur, med selskap, men etter hvert begynner han å bli nervøs. Hvor blir det av brevet? Kanskje er julefesten begynt uten ham?

- Kombinasjonen Titten Tei og Vaktmester'n er spennende - og det skulle ikke forundre meg om vi får se mer til de to, sier Herman Gran.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder