TIDLIGERE KOLLEGA: Malcolm-Jamal Warner var Bill Cosbys kollega i en årrekke i forbindelse med «The Cosby Show». Her på rød løper i 2014.
TIDLIGERE KOLLEGA: Malcolm-Jamal Warner var Bill Cosbys kollega i en årrekke i forbindelse med «The Cosby Show». Her på rød løper i 2014. Foto:Brian Dowling,Ap

«Cosby»-Theo snakker ut om sexanklagene mot Cosby

TV

Malcolm-Jamal Warner, som spilte Theo Huxtable i «The Cosby Show» sier det er vanskelig å se sin TV-far stå overfor sex-anklager.

Publisert: Oppdatert: 21.01.15 22:44

Den 44 år gamle skuespiller og artisten sparer ikke på lovordene når han omtaler sin tidligere kollega Bill Cosby, som har vært i hardt vær de siste månedene grunnet en rekke anklager for seksuelle overgrep.

Ifølge Warner er Bill Cosby en mentor med stor innflytelse, som har spilt en stor rolle i livet hans.

– Det er smertefullt å høre en kvinne snakk om seksuelle overgrep, enten de er sannn eller ikke, men det er like smertefullt å se min venn og mentor gå gjennom dette, sier Warner til Billboard.

Full av lovord

Den Grammy-nominerte artisten vil imidlertid ikke snakke for mye om anklagene, siden han ikke vært til stede.

– Den Bill Cosby jeg kjenner har vært god mot meg og for mange andre folk. Det han har gjort for komedie og TV er legendarisk og historisk. Det han har gjort for det svarte samfunnet og utdanning er uvurderlig. Det er den Bill Cosby jeg kjenner. Det andre kan jeg ikke uttale meg om, sier han videre.

Mistenkt i en årrekke

Cosby, som har levd med mistanke om seksuelle overgrep i 17 år, har alltid nektet skyld. På tross av at beskyldningene har vært tema i en rekke medier i ny og ne opp gjennom årene, har 77-åringen aldri blitt tiltalt eller dømt for noe.

Den siste anklagen dukket opp i midten av januar da Playboy-modellen Chloe Goins (24) hevdet hun ble misbrukt seksuelt av Cosby da hun var 18 år.

Her kan du lese mer om