GODE TIDER: Kameramann Steinar Martinsen, programleder Øyvind Mund og lydmann Ingar Thorsen opplever «Gylne tider»-interesse langt utenfor Norges landegrenser. Foto: Scanpix

«Gylne tider»-video pop i USA

(VG Nett) Programleder Øyvind Mund blir nedringt av utenlandske journalister etter at «Let it be»-parodien går sin seiersgang verden rundt.

  • Halstein Røyseland

- Journalister fra England og USA har tatt kontakt. Det har virkelig kommet mange reaksjoner og henvendelser. Selvfølgelig er det gøy, men det er ikke akkurat noe man forventer å få. Men verden har blitt ganske liten etter hvert, sier programleder Øyvind Mund til VG Nett.

TV 2-serien har laget en musikkvideo til «Let it be», der alle 80-tallskjendisene som har vært gjester på programmet mimer med til sangen. Etter at musikkvideoen havnet på nettet, har den blitt spilt hundretusenvis av ganger.

Internettfenomen

Musikkvideoen har også blitt omtalt av TMZ, The New York Times og britiske The Guardian. Kjendisblogger Perez Hilton har også omtalt musikkvideoen, men har misforstått en smule og tror videoen er laget av det svenske bandet Gyllene Tider - kjent for hiten «Sommartidar» og Roxette-gitarist Per Gessle.

Les også: - Var litt redd for Mickey Rourke

Ifølge Mund var videoen i utgangspunktet ment som en video som skal gå i det siste programmet, som en oppsummering på alle gjestene de har møtt i TV-serien. Blant de mange 80-tallsstjernene i musikkvideoen finner vi Jason Alexander (George i «Seinfeld»), Katarina Witt (kunstløper), Corbin Bernsen (Lov og rett i L.A.) og Roger Moore (James Bond).

Medgjørlige

Og de tidligere stjernene hadde ingen betenkeligheter med å stille opp i musikkvideoen.

- Når man har hatt en lang prat og fått en hyggelig tone, så pleier det ikke være så vanskelig å få overtalt dem. Alle møtene har vært hyggelige, og det har ikke vært noen ubehagelige episoder, forteller Mund.

Les også: Full Fox i TV 2-intervju

- Hummer og kanari

Både TMZ og Perez Hilton omtaler «Let it be»-videoen som en av de mest bisarre samlinger med tidligere kjendiser.

- Jeg ville ikke sagt at det bare er D-kjendiser, men jeg ser jo poenget. Det er jo litt hummer og kanari, men det er jo relatert til programmet vårt og de personene som vi har møtt.

Les flere nyheter på Rampelys-forsiden
Følg Rampelys på Facebook

http://www.youtube.com/v/lUwkQRJdXHQ?fs=1

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder