POPULÆRT TREKLØVER: F. v.: Ida Fladen, Guri Solberg og Gunhild Dahlberg. Foto: Rolf-Ørjan Høgset/TV 2 Foto: ,

Rekordtall for «Sommertid»

Over 400.000 fulgte premieren på «Sommertid» med Guri Solberg, Ida Fladen og Gunhild Dahlberg mandag.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Nærmere bestemt 403.000 benket seg foran TV-skjermen og den nye programledertrioen. Det er med andre ord den mest sette «Sommertid»-sendingen på kanalen noensinne. 36 prosent av alle TV-seere i alderen 12 år og oppover fikk med seg premieren, skriver TV 2 i en pressemelding.

Kanalen er naturlig nok fornøyd.

- Vi har gjort flere endringer før årets «Sommertid». Både location og programledere er nye. Da er det svært hyggelig at dette slo så godt an hos seerne. Slike seertall gir masse god energi for gjengen som skal underholde TV-seerne i hele sommer, sier TV 2s kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl.

Fjorårets premiere på «Sommertid» med Katarina Flatland og Øyvind Fjeldheim som programlederduo, lokket til sammenligning 312.000 skuelystne. De fikk da en andelsprosent på 30,1.

Mandag til torsdag hver uke gjennom hele sommeren skal den nye trioen invitere aktuelle gjester til TV 2s studio på Aker Brygge.

Så DU på premieren? Si din mening i kommentarfeltet nederst i artikkelen.

Fotball sørger også for opptur. VM-kampen mellom Tyskland og Portugal hadde 455.000 seere på TV 2 i går kveld. I tillegg fulgte 133.000 TV-seere kampen mellom Iran og Nigeria på TV 2 Sportskanalen. Det er det høyeste seertallet på Sportskanalen noensinne.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder