TV-STJERNE: Sydney Sweeney, her på Emmy Awards i Los Angeles i september.

Sydney Sweeney om spredte bilder: – Fullstendig avskyelig

Skuespilleren (25) forteller at folk tok skjermbilder av hennes nakenscener fra TV og delte på Instagram.

Publisert:

Sydney Sweeney, kjent fra HBO-seriene «Euphoria» og «White Lotus», lufter frustrasjon overfor GQ Magazine.

I førstnevnte spiller den amerikanske stjernen rollen som Cassie. I første sesong i 2019 opplevde rollefiguren å få nakenvideoer med seg selv spredt på skolen.

– Tagget familien

Det er disse videoene som i ettertid skal ha levd sitt eget liv på nettet – i virkeligheten. Eller rettere sagt bilder fra videoene.

– Siden den aktuelle episoden gikk på lufta, har folk tatt grovkornede skjermbilder av videoen og lastet dem opp på Instagram, sier Sweeney til GQ.

– De begynte også etter hvert å tagge familien min. Men mine fettere og kusiner trenger ikke dette. Det er fullstendig avskyelig og urettferdig, uttaler 25-åringen.

Hun sier hun reagerer spesielt fordi skjermbildene stammer fra omtalen av en karakter som opplever alt det vonde knyttet til å bli seksualisert på skolen.

– Og så gjør publikum det samme, sier Sweeney, også kjent fra serier som «Handmaid’s Tale» og «Sharp Objects».

STJERNEFEST: Sydney Sweeney på lACMA Art+Film Gala i Los Angeles 5. november.

Sweeney lar imidlertid ikke opplevelsen av å bli utnyttet stoppe henne fra å spille de rollene hun føler for, eller kaste klærne foran kamera.

– Jeg er kunstner, jeg fyller roller. Dette gir meg bare enda mer lyst til å spille karaktere som gjør folk forbannet, sier hun i bladintervjuet.

På privaten tok det lang tid før Sweeney ble fortrolig med egen kropp. Hun var tidligere utviklet enn de andre på samme alder, og av den grunn følte hun seg utstøtt.

– Jeg vet ikke hvordan det er å være sånn «trafikken stopper opp-sexy», eller «knuser nettet-sexy», men jeg har opplevd å få verdien min målt opp mot utseendet. Og det utviklet seg til noe mer komplisert, sier skuespilleren.

KOLLEGER: F.v.: Barbie Ferreira, Zendaya og Sydney Sweeney etter oppstarten i 2019. Ferreira er ikke med i sesong tre.

Sweeney var blant annet flau over å ha større bryster enn de andre jentene i klassen.

– Jeg prøvde alltid å unngå å skifte i garderoben. Jeg tror at jeg på grunn av kroppen min la til meg en personlighet som de andre syntes var rar, sier TV-kjendisen.

Sweeney forklarer at hun prøvde seg i «alle idretter som fantes», og at hun tok skolearbeidet ekstremt på alvor.

– Jeg gjorde alt som folk trodde jeg ikke kunne gjøre, bare for å vise dem at kroppen min ikke definerte hvem jeg var som menneske.

Les også

Hun er ute av «Euphoria»

Barbie Ferreira (25) er ikke med i sesong tre av HBO-serien.

«Euphoria» har vunnet flere EMMY-statuetter og satt seerrekorder, og i februar ble det kjent at det kommer en sesong tre av ungdomsdramaet.

Det har knyttet seg stor spenning til hvem som dukker opp i den kommende runden, og hvem som eventuelt ikke gjør det. Sweeney bekrefter at hun er med videre.

Skuespilleren dukker for øvrig opp i superheltfilmen «Madame Web» til neste år.

I sentrum for «Euphoria» står videregåendeeleven Rue (spilt av 25-årige Zendaya) – som sliter med rusavhengighet etter å ha mistet faren. Samtidig prøver hun å navigere vennskap, familiebånd og kjærlighet.

Det er ikke kjent når den nye sesongen får premiere.

Publisert:

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no