TV-KLAR: - Jeg føler meg både liten og tøffest i verden, sier Suzanne Aabel (31). Foto: Christine Heim

Suzanne (31) snakker åpent om angsten på TV

«Forbindelser»-aktuelle Suzanne Aabel (31) har alltid tenkt at det flaueste i verden er å vise sårbarhet.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Nå kaster alenemoren og journalisten likevel alle hemninger i TV-serien «Forbindelser» på FEM.

- Selv om jeg har hesteballer og er beintøff, er dette en fasade folk ikke kjenner. Jeg er mye engstelig, og nå for tiden er jeg usannsynlig engstelig. Samtidig vil jeg synes, sier Aabel til VG.

SE ALLE DELTAGERNE I BUNNEN AV ARTIKKELEN!

På TV-skjermen forteller hun hvordan angsten kan treffe som en slegge.

- Og angsten flytter på seg hele tiden, forklarer hun.
31-åringen er nådeløs når hun filmer seg selv med håndholdt kamera i de mest avslørende, private og sårbare situasjoner. Aabel går hardt ut mot eget utseende og kropp - og ikke minst det labre kjærlighetslivet.

Singel i 10 år

Aabel har nemlig ikke hatt kjæreste på 10 år. Allerede få minutter ut i første episode opplyser hun at sønnen på to og et halvt år er resultat av en «one night stand».

- Jeg har tenkt masse på hva sønnen min vil si når han ser dette om noen år. Men jeg har valgt å stå fram med sannheten. Jeg tok pappaen hans med på råd før innspillingen. Han og jeg er gode venner, så egentlig er den delen av livet mitt en solskinnshistorie. Jeg skammer meg ikke. Det finnes mange familiekonstellasjoner som er mer korka enn vår, selv om det selvsagt er en liten sorg at vi ikke er en vanlig familie.

- Selvforakt

Aabel er med i TV-serien fordi hun «har noe å melde», og fordi hun håper den vil fungere som terapi. Hun beskriver seg selv som både selvsikker og full av selvforakt. For eksempel har hun ikke gått i bikini på stranden på 13 år.

- Jeg denger meg selv hardt og er ikke stolt av det. TV-serien er et spark i rumpa til meg selv. Jeg har stanget for lenge og ønsker å lære å bli glad for det jeg har. Jeg ønsker å være bra nok. Egentlig er jeg jo feminist, sier Aabel - som hevder hun er en terrorist i sosiale medier. Hun hater nemlig andres lykkelige oppdateringer, samtidig som hun selv har et enormt behov for å uttrykke seg.

- Det er en usympatisk side ved meg at jeg irriterer meg over andres lykke, og det handler vel om misunnelse, sier en åpenhjertig Aabel.

Hun savner kjæreste.

- Jeg googlet brudekjoler her om dagen, ler Aabel, som ikke utelukker at TV-serien kan fungere som en kontaktannonse.

- Det er ikke det at jeg ikke har draget, men jeg er dødsromantisk og vil ha den store kjærligheten. Jeg vil finne en som får meg til å føle meg bra. Hvis ikke, kan det være. Selv om jeg er hard mot meg selv, så kan jeg blunke til meg selv i speilet og si at «You are great», smiler 31-åringen.

LES OGSÅ: Christin (47): - Jeg er en bortskjemt diva

Artikkelen fortsetter under bildet.

ALLE DELTAGERNE: Kjersti Idem, Suzanne Aabel, Synne Skalstad, Christin Grilstad Prøis og Synne Sanden. Foto: NILS BJÅLAND

Disse er med i «Forbindelser:

«Forbindelser har premiere på FEM 3. september. Serien skal gå mandag til torsdag i 10 uker. De to første ukene vises den også på TVNorge.

* Kjersti Idem (35) fra Lørenskog. Samboer, programleder og gravid med barn nummer to

* Synne Skalstad (16) fra Oslo. 10.klassing. Skilte foreldre. Har tre hjem.

* Suzanne Aabel (31) fra Oslo. Journalist, singel og alenemor

* Synne Sanden (22) fra Treungen. Artist og musikkpedagog. Singel.

* Christin Grilstad Prøis (47) fra Svelvik. Forfatter og skuespiller. Gift firebarnsmor.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder