HETT: Anna Paquin (27) og Stephen Moyer (40) har sørget for dampende øyeblikk på tv-skjermen gjentatte ganger. Nå røper Paquin at hun er biseksuell. Foto: Planet Photos

«True Blood»-stjerne: - Jeg er biseksuell

(VG Nett) Det er ikke bare mannfolk som får blodet til å boble hos Anna Paquin fra vampyrserien «True Blood». Nå står hun frem som biseksuell.

  • Jonas Pettersen

Artikkelen er over ti år gammel

I fjor sommer forlovet Anna Paquin (27) seg med skuespilleren Stephen Moyer (40). De er også kjærester på tv-skjermen i den fyrrige vampyrserien «True Blood», der Paquin spiller den synske Sookie Stackhouse og forloveden Moyer bekler rollen som den gammelmodige vampyren Bill Compton.

Nå har 27-åringen imidlertid røpet at hun ikke bare tenner på henholdsvis menn og vampyrer, men også på jenter. Det skriver USA Today.

Holdningskampanje

Det er i en holdningskampanje i regi av den amerikanske frivillighetsorganisasjonen True Colors Fund, der skuespilleren slår et slag for homofile, biseksuelle og transseksuelle, at hun kommer ut av skapet.

- Jeg er biseksuell, lyder det kort og konsist fra «True Blood»-skuespilleren.

YouTube:Se holdningskampanjen «Give a Damn»

Kampanjen heter «Give a Damn», og inneholder et stjernelag av kjendiser som ber om at homofile, biseksuelle og transseksuelle blir behandlet med respekt. I tillegg til kjendisene Elton John, Cyndi Lauper og Whoopi Goldberg, deltar også blant andre Kim Kardashian, Kelly Osbourne og Jason Mraz.

VG Nett-leser om «True Blood»:«Du kan forvente en serie med kul sørstatsstemning, pupper og blod».Si din mening!

Barne-Oscar

PÅKLEDD: Her er paret når de ikke er på jobb. Foto: AP

Anna Paquin har i tillegg til å ha blitt bitt av vampyrbasillen i NRK-sendte «True Blood», også vakt oppsikt da hun vant Oscar i kategorien beste kvinnelige birolle som elleveåring for innsatsen sin i dramaet «Piano».

Les også:Hollywood-stjerne nyter nakenscenene med forloveden

Den kanadiskfødte skuespilleren har ikke lagt skjul på at hun nyter de dampende scenene med forloveden som seerne av «True Blood» har fått beskue det siste året på tv-skjermen.

- Jeg skjønner ikke hvordan man kan vise så mye vold, men at man for Guds skyld ikke må vise en brystvorte, sier Paquin.

Følg Rampelys på Facebook

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. «True Blood»-stjerner kaster klærne for Rolling Stone

  2. - «True Blood»-par gift

  3. Slutt for «True Blood»

  4. «True Blood»-stjerne tar på seg «Skrik»-masken

  5. «True Blood»-stjernen Nelsan Ellis (39) er død

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder