MISTET SEERE: Kristian Valen opplevde et kraftig fall i seertall fra premieren sist tirsdag. Her er Valen i en av sin mange skikkelser sammen med Sharon Stone. Foto: Jan Arild Slinning,

Solid nedtur for Kristian Valen

Mistet nær halvparten av seerne

412.000 fulgte premieren på «Kanal Valen» forrige tirsdag. I går var kun 234.000 av dem tilbake.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

TVNorge er selvfølgelig ikke helt fornøyd med de ferske tv-tallene for tirsdagen, selv om Ylvis-brødrene holdt stand i sitt andre program.

– «Kanal Valen» oppnådde fantastiske premieretall, men falt dessverre en god del i går. Det er naturlig nok skuffende. Kristian Valen har fortsatt flere ess i ermet, så vi får håpe at seertallene tar seg opp neste tirsdag, sier Espen Skoland, kommunikasjonsdirektør i TVNorge og SBS Discovery, til VG.

Han ser imidlertid et lite lys i tunnelen.

– Programmet bidro likevel til at vi var største tv-hus i reklamekjøpernes hovedmålgruppe, seerne fra 15 til 50 år, i går. Det er vi godt fornøyde med,

VGs anmelder likte også premieren på Kristian Valens ferske tv-show godt, men heller ikke dette hjalp på seertallene i går.

Ylvis-brødrenes liveshow, som går i sendeflaten etter «Kanal Valen» på tirsdagskveldene, samlet 432 000 seere i premieren forrige tirsdag.

I går falt tallet noe, til 403 000. Ikke dramatisk, mener Espen Skoland.

– Ylvis-gjengen fortsetter å imponere, og klarte å beholde de fleste seerne fra premieren, det er vi veldig glade for. De jobber knallhardt og leverer et utrolig bra show – på direkten, sier Skoland.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder