LURERI: Martin Schanche er med i «Charterfeber» med kona Birgit. Men det innfelte bildet til høyre lyver. Foto: TV3

Avslører nakenbløff i «Charterfeber»

(VG Nett) Martin Schanche (66) blotter rumpa på TV, men hevder at sladden over hans edle deler ikke skjuler mye spennende.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Chartefeber - Kjentfolk på tur

TV-seerne fikk i går se nærbilde av den usladdete, nakne bakenden til rallyveteranen Martin Schanche i TV3s «Charterfeber». Det ble også vist nærbilder av 66-åringen som etter et bad står og hviler seg mot båtrekka på den greske øya Kos - tilsynelatende uten en tråd på kroppen - og godt sladdet.

Les også: Rally-Martin blir Charter-Martin

Men de som tror at Schanche er så frimodig av natur at han spaserer naken rundt på båten foran medpassasjerer og TV-crew, må tro om igjen.

- De filmet den nakne rumpa mi mens jeg skiftet. Det er greit. Egentlig filmet de meg uten at jeg visste det. Kameraet skulle vært slått av, så det var en feil. Men jeg har hatt denne baken i over 60 år, så det tåler jeg, sier Schanche til VG Nett.

Benekter nakenhet

Sladden forfra, derimot, er en ganske annen historie.

- Jeg lo da jeg så det på TV. Hvorfor de har sladdet meg, aner jeg ikke. Jeg vandret jo ikke rundt i bare korketrekkeren! humrer 66-åringen.

HJEMME: Martin Schanche og kona Birgit - her hjemme i Drøbak. Foto: Arkivfoto: Knut Erik Knudsen

- Hvis jeg har blitt så surrete at jeg ikke husker det, så har jeg et problem. Men kona mi var også på båten. Hadde jeg gått naken rundt, ville hun nok sørget for å slenge et håndkle rundt meg. Og jeg håper noen andre ville sagt fra, flirer Schanche, som tar det med godt humør at hele Norge nå muligens tror han er naturist.

- Flott

- Det er litt morsomt. Jeg hadde ikke plasket i vannet på mange år, så jeg koste meg. Og hvis jentene er interessert i det som skjuler seg under sladden, så er det flott! Men jeg er altså ikke blitt nakenturist ennå, ler Schanche.

Les også: Slakter kjendiskunstnerne i «Charterfeber»

Innrømmer bløff

TV3 innrømmer overfor VG Nett at Schanche slett ikke var naken under sladden.

- Vi tøyset litt i beste «Charter»-ånd. Speedo-truse er et kontroversielt plagg, så mange vil nok si at et blurry bilde er på sin plass, sier Øyvind Rognlien Skovli, informasjonskonsulent i TV3, til VG Nett.

- Så dere har ingen betenkeligheter med å lure seerne til å tro at dere viser noe annet enn det som er virkeligheten?

- Nei, som sagt så handler «Charterfeber» om lave skuldre og glimt i øyet. Her bestemte vi å more oss litt, forklarer Skovli.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FÅ NYHETER PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder