FORTSATT MED: Tore André Flo og Nadya Khamitskaya i fredagens program. Foto: Scanpix

Flo er favoritt igjen

(VG Nett) Tore André Flo måtte danse i duell fredag, men nå troner han øverst på VG Netts dansebarometer igjen.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

Fotballhelten imponerte hverken dommerne eller TV-seerne nok til at han unngikk fredagens fryktede danseduell. Men når det virkelig gjaldt, klarte Flo brasene og knuste Tor Endresen i duellkampen om videre plass.

Nå viser VG Netts uhøytidelige avstemning at Flo igjen er den som aller flest håper skal gå av med seieren i «Skal vi danse».

Hvem mener DU bør vinne?

I skrivende stund mener nesten 34 prosent av de nærmere 3000 som har svart til nå at Flo bør vinne. Lene Alexandre Øien, som var favoritt forrige uke, figurerer nå på andreplass med litt over 24 prosent av stemmene. Deretter følger Siri Kalvig, Mikkel Gaup og Gaute Ormåsen i nevnte rekkefølge.

Siri, som scoret høyest hos juryen fredag, har altså litt igjen før hun kan triumfere med favorittstempelet hun åpnet med etter premiereshowet. Og Gaute, som valset seg inn i juryens hjerte fredag og fikk høyere poengsum enn han har klart tidligere, må enn så lenge ta til takke med jumboplass i VG Netts dansebarometer.

Fem par gjenstår altså, og mye kan skje. Rekkefølgen i barometeret har vekslet siden starten, selv om Tore André og Lene Alexandra de siste ukene har holdt seg jevnt i toppen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder