«Charter»-Lisbeth møter gammel elsker

(VG Nett) I kveld får TV-seerne se gjensynet mellom «Charterfeber»-Lisbeth og hennes gamle elsker fra Kypros.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL
Charterfeber - hjemmeside

Da bingovertinnen Lisbeth Meiser (46) fra Sarpsborg satte kursen for Kypros med TV3-serien «Charterfeber tur-retur Ayia Napa», var det med ett spesielt mål for øyet. Lisbeth hadde et sterkt ønske om å treffe igjen Xeniz, som hun hadde en heftig sommerromanse med første gang for 20 år siden. De to møttes senere flere år på rad - siste gang for 10 år siden.

VGTV:Se klipp fra kveldens møte!

TV-seerne har fått følge opptakten til kveldens møte - som Lisbeth selv fryktet ikke ville bli noe av.

- Bare dritflaks

- Jeg husket bare fornavnet, og stedet han jobbet på for 10 år siden, var nedlagt. At vi skulle klare å finne ham bare ved å spørre rundt, var nesten for mye å håpe på. Selv mistet jeg nesten troen på at vi skulle ses igjen. Det var bare dritflaks som gjorde at vi lyktes, forklarer Lisbeth til VG Nett.

HJERTELIG MØTE: Lisbeth og Xeniz møtes for første gang på 10 år i kveldens episode av «Charterfeber». Foto: TV3

Kjærlig gjensyn

Lisbeth og Xeniz omfavner hverandre lenge når de møtes. Sarpsborg-kvinnen har ikke selv sett opptaket som ble gjort i sommer.

- Jeg gleder meg så til å se det på TV i kveld. Det var så deilig å se ham igjen. Vi snakket mye og delte gamle minner. Han husket ting som jeg hadde glemt, forteller Lisbeth.

Kunne svermet igjen

Lisbeth utelukker ikke at de to kunne gjenooppfrisket romansen dersom ikke Zeniz nå var gift.

- For min del hadde det vært mulig. Jeg hadde ikke hatt noe imot å tilbringe flere timer med ham, betror Lisbeth til VG Nett.

Nybakt pappa

Xeniz hadde blitt pappa for andre gang bare ti dager før Lisbeth overraskende dukket opp på utestedet der han nå jobber.

- Jeg måtte bare slå meg til ro med at han har familie, sier Lisbeth som fortsatt har varme følelser for sin gamle flamme.

- Han er en helt spesiell person. Det synes også Nansy (Lisbeths «Charterfeber»-reisefølge, red. anm.). Nansy var helt fascinert av ham, forteller Lisbeth som håper å kunne vende tilbake til Ayia Napa og møte Xeniz igjen.

- Nå vet jeg hvor jeg skal finne ham, for å si det sånn, sier 46-åringen.

- Fint å vise følelser

Lisbeth har ingen betenkeligheter med å innvie TV-seerne i privatlivet. Hun har også besøkt graven til en gammel venn på Kypros - mens TV-kameraet har rullet og gått.

- Jeg er ikke redd for å vise privatlivet mitt på TV. Det er ikke vanskelig i det hele tatt. Mange seere synes også det er fint å se at andre kan vise følelser, forklarer bingovertinnen.

Det er andre gang Lisbeth er med i «Charterfeber». Nylig ble det bestemt at TV3 satser på en ny runde. Om Lisbeth blir med igjen, gjenstår å se. TV3 har allerede begynt å etterlyse søkere til ny sesong.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder