Søt musikk mellom BB-stjerner

(VG Nett) Årets «Big Brother»-vinner Veronica Roso (26) og fjorårets «BB»-deltager Per Morten Wizøe (37) svermer.

- Jeg synes det er for tidlig å si at vi er kjærester, men det er klart at vi er betatt av hverandre, sier Per Morten til bladet han tidligere har vegret seg å stille opp for.

- Har det bra

- Vi har det veldig bra sammen og vil bruke tiden på å bli skikkelig kjent, legger Veronica til.

Dermed ser det ut til at fjorårets «Big Brother»-sjarmør endelig har fått sin brunette. For det er mørke jenter Oslo-mannen foretrekker. Det røpet han for TV-Norge i første runde av den omstridte reality-serien.

De som fulgte innspurten på årets «Big Brother», fikk med seg at Veronica etter nærmere 90 dager i huset sa at «Når jeg kommer ut og forelsker meg, så skal jeg satse alt!».

Skrev brev

Faktisk falt Veronica, som har spanske foreldre, for Per Morten da hun så ham på TV for over ett år siden. Da satt han inne i huset på Fornebu og hun foran TV-skjermen på Lørenskog. Da Per Morten var ute av huset, skrev Veronica til ham og de snakket sammen på telefonen. Men noen romanse ble det ikke.

Per Morten skal derimot ha fattet interesse da han så Veronica gå inn i «Big Brother»-huset i februar i år. Og denne gangen var det hans tur til å ta kontakt.

Gikk

Per Morten er for øvrig den eneste av «Big Brother»-deltagerne som valgte å forlate bunkeren frivillig. Etter flere feider med de andre deltagerne tilspisset situasjonen seg og Per Morten fikk nok. Han pakket kofferten.

Veronica, derimot, stakk av med millionen etter runde nummer to.

Liker å lure

Både Per Morten og Veronica er kjent for sine ablegøyer og spesielle sans for humor. Er det noe de har sansen for, så er det å lure andre, vel og merke ikke på ondskapsfullt vis. Inne i huset narret Veronica beboerne mer enn én gang ved å si at hun hadde en flørt på gang.

Nektet

Per Morten har tidligere ikke vært så begeistret for å stille opp for Se & Hør. Da bladet samlet «Big Brother»-gjengen til fest i fjor sommer, var er Morten den eneste som ikke møtte opp.

- Jeg har forklart TVNorge at jeg ikke er interessert i å møte opp i arrangementer som er sponset av Se & Hør eller andre, hvis det kun er for at de skal få laget sine reportasjer, sa Per Morten til VG Nett den gangen.

Når han nå har skiftet mening, får vi tro at det er i forelskelsens rus - og ikke fordi de to peker nese ved å servere en romantisk bløff.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder