BLIR EKTEMANN: Etter at kjæresten Ashley Moore sa ja til frieriet, vil Sean Bean igjen gifte seg. Foto:Kevork Djansezian,Reuters

«Game of Thrones»-stjerne gifter seg for femte gang

Etter fire ekteskap sa Sean Bean (55) at han ikke skulle gifte seg igjen. Nå er han forlovet med 26 år yngre Ashley Moore.

  • Felicia Alvsing

Artikkelen er over fem år gammel

Etter skilsmissen med Georgina Sutcliffe for tre år siden fortalte britiske Sean Bean det kroatiske magasinet Gloria at han etter fire ekteskap hadde funnet ut at ekteskap ikke var for ham.

– Selvfølgelig tror jeg på kjærligheten. Det er ingen som ikke tror på kjærlighet. Men ekteskap – det passer noen som tydeligvis ikke er meg, sa han da.

Men denne helgen kom det frem at Bean har fridd til sin 29 år gamle kjæreste Ashley Moore, og hun skal ha sagt ja til å bli den neste Fru Bean, etter kun ett år som par, skriver Sunday Express.

Bean har tidligere vært gift med Debra James (1981-1988), Melanie Hill (1990-1997), Abigail Cruttenden (1997–2000) og Georgina Sutcliffe (2008-2010).

Han har tre barn, to døtre, Lorna og Molly med Hill, og datteren Evie Natasha med Cruttenden.

Bean spiller ofte barsk i filmer og serier, og han er blant kjendisene som ganske ofte spiller en karakter som dør. Han spilte Eddard «Ned» Stark i HBO-serien «Game of Thrones», hvor norske Kristofer Hivju har en rolle.

Mer om

  1. TV-serier
  2. Hollywood

Flere artikler

  1. TV-stjernen Orson Bean omkom i påkjørsel

  2. Sarah Jessica Parker til VG: – Carrie er fullstendig ulik meg

  3. «House of Cards»-stjernen singel igjen

  4. Giftet seg ved første blikk - slik svarer de på kritikken

  5. «The Hills»-stjerne skilles

  6. TV-anmeldelse: Sjarmerende ved første titt

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder