HADDE IKKE LYST: Den omstridte farmen deltageren holder seg unna kveldens finalefest. Foto:Tv2,

«Farmen»-Frank dropper finalefesten

«Farmen»-programleder om Frank: Skal hilse å si at han ønsker å jobbe som kjendis resten av sitt liv

FINALEFESTEN (VG) Alle «Farmen»-deltagerne er i kveld på den store finalefesten i Oslo. Bortsett fra Frank Tore Aniksdal (44).

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Før finalesendingen startet var det knyttet stor spenning om Frank Tore Aniksdal hadde tenkt seg på festen eller ikke. Før kveldens finale har han gått ut i media og sagt at han i protest mot Finn Olav Odde vil unnlate å komme på festen.

En time før finale-sendingen startet bekrefter TV 2 til VG at Frank ikke kommer på finalefesten.

Programleder Gaute Grøtta Grav har snakket med Frank før kveldens finalefest.

– Han lurte på om det var lurt rent PR-messig å komme. Jeg skulle hilse å si at han ønsker å jobbe som kjendis resten av sitt liv.

Hadde ikke lyst

– Han sa han ikke hadde lyst, sier Alex Iversen, pressesjef for «Farmen» til VG

– Vi har forsøkt å overtale ham. Vi skulle veldig gjerne ha hatt alle samlet her i kveld. Frank har vært en fantastisk deltager.

Bortsett fra Frank møtte de andre deltagerne opp til kveldens store fest - og her kan du lese og se flere intervju med dem.

Omstridt deltager

Under oppholdet lurte han seg unna arbeidet på gården, og skapte mye intriger da han stjal mat. Men størst oppsikt vakte det da Aniksdal skulle ta imot en ny utfordrer på gården.

– Jeg liker ikke svarte folk, men jeg kan snakke med ham, sa Aniksdal da Banthata Mokgoatsane kom inn på farmen som én av fire utfordrere.

Senere i episoden får vi se Anniksdal forklare at han ikke er vant til å se mørkhudede, for i bygda Vigrestad der han kommer fra, bor det ifølge ham selv ingen innvandrere.

Han understreker dog at han skal oppføre seg, og prate med den nye gjesten.

VG har forsøkt å komme i kontakt med Aniksdal, uten hell.Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder