IKKE HEMMELIG: Kathrine Sørland viser fram trusetrikset hun planlegger å forføre TV-seerne med lørdag. Foto: TERJE BRINGEDAL/VG

«Skal vi danse»-Kathrine må låne rumpe

Kathrine Sørland (33) har for liten rumpe til å danse samba. Derfor jukser hun.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL
Skal Vi Danse - TV2.no

- Jeg er så rett og rak i kroppen og har en slags guttefasong. I sambadans må man vise rumpe og hofter, og derfor har jeg gått til anskaffelse av denne, sier en fornøyd Kathrine Sørland og viser fram en sort truse med tre centimeter fyll på hver «skinke».

Flertallet av TV-seerne vil nok si seg uenig i at missedronningen og modellen har guttekropp, og Kathrine ler når VG påpeker dette.

- Men det er sant at rumpa mi er liten og flat. Da jeg var yngre, pleide jeg å erte mamma for at hun var flat bak, og nå er jeg sånn selv, ler 33-åringen - som etter to episoder av «Skal vi danse» har seilt opp som den soleklare favoritten.

Mona Grudt: - Litt av noen bein du har, Kathrine

LES OGSÅ: Linda først ut av «Skal vi danse»

SÅNN BLIR DEN: Kathrine Sørland iført jukserumpe. Foto: TERJE BRINGEDAL/VG

Det er Kathrines eget forslag å pynte på bakpartiet under førstkommende direktesending.

- Jeg har alltid drømt om å ha større hofter og rumpe, men har aldri klart å få det, selv om jeg trener og spiser. Rumpa mi er som den er. Med denne fine dingsen føler jeg at kroppen får litt balanse mellom bryster og bak, forklarer dansekjendisen og poserer for VG både med og uten jukserumpe.

- Ser dere forskjellen? Er det ikke supert?

Klåfingrede «Skal vi danse»-rivaler kommer også bortom for å kjenne på Kathrines struttende stjert.

- Jeg har aldri før hatt så stor pågang av folk som vil ta meg på rumpa, sprudler TV-kjendisen.

Ikke under kniven

At bakenden bokstavelig talt får et løft lørdag, betyr ikke at Kathrine kunne latt seg friste til å pynte permanent på kroppsdelen - eller noe annet sted på kroppen for den saks skyld.

- Jeg synes ikke man skal fikse på kroppen. Alt med måte i så fall. Implantater i baken kunne jeg aldri gått for. Det ville vært for skummelt. Hvorfor skal man ha silikon i rumpa når man kan bruke denne? spør Kathrine og vrikker på juksebaken.

Ikke ned i vekt

Mens de fleste andre deltagerne har gått ned mange kilo siden de begynte treningen til «Skal vi danse», forsikrer Kathrine at hun har beholdt hver kilo.

- Det er viktig for meg å spise masse, hvis ikke raser jeg ned i vekt. Jeg kan ikke danse med en skranglete kropp.

PÅ PARKETTEN: Kathrine Sørland og danseinstruktør Tom Erik Nilsen. Foto: FRODE HANSSEN/VG


Kathrine er kjent for å gi jernet når hun engasjerer seg i noe. Ettbarnsmoren har også innrømmet at det hender hun legger altfor stort press på seg selv. Stavanger-kvinnen er perfeksjonist på sin hals. Likevel kom favorittstempelet i «Skal vi danse» helt overraskende.

BEHOLDER VEKTEN: Sylslanke Kathrine Sørland er opptatt av ikke å gå ned i vekt til tross for hardtreningen. Foto: TROND SOLBERG/VG

- Når jeg for en gangs skyld kaster meg ut i noe jeg ikke har kontroll på, og så får så gode tilbakemeldinger, det fatter og begriper jeg ikke. Jeg er jo ikke danser! Det er selvsagt veldig kjekt, men også utrolig skummelt. Jeg kjenner ekstra på presset, innrømmer Kathrine.

Selv om prestasjonspresset øker i takt med antall tiere fra dommerpanelet og SMS-stemmer fra TV-seerne, prøver Kathrine og nyte konkurransen.

- Jeg sier hele tiden til meg selv at jeg må kose meg. Det er jo så gøy på trening, og vi konkurrentene støtter hverandre, alle sammen.

- Skummelt

- Hvem av de andre beundrer du mest?

- Hver eneste en av dem. De er råtøffe som tør dette. Det er faktisk veldig skummelt.

- Hvor viktig er det for deg å vinne?

- Det viktigste er å danse mitt beste, ikke å vinne. Men jeg har veldig lyst likevel, sier en smilende Kathrine, som opplyser at hun og instruktør Tom Erik Nilsen trener 2-3 timer hver dag - i tillegg til en økt hver kveld.

LES OGSÅ: - Dansere har ingen intimgrenser

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder