TV 2-DEBUT: sitt første TV 2-sendte talkshow blir partileder Jimmie Åkesson og hans samboer Louise Erixon hovedgjester hos Fredrik Skavlan. Programmet ble spilt inn i Stockholm onsdag. Foto: TV2

Skavlan går i talk-show-krigen med Jimmie Åkesson

Fredag braker det løs med «Skavlan» på TV 2. Sverigedemokraternas leder Jimmie Åkesson og hans samboer Louise Erixon blir hovedtrekkplasteret hos Fredrik Skavlan i kampen mot «Lindmo» på NRK denne uken.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det er ikke første gang Jimmie Åkesson gjester «Skavlan». Mange vil huske at det vakte sterke reaksjoner i både Norge og Sverige da Sverigedemokraternas leder ble intervjuet av Fredrik Skavlan i 2015.

les også

Kritikken hagler mot «Skavlan»

Et annet trekkplaster er Mikael Persbrandt, som kommer sammen med Petra Mede, komiker og Eurovision-programleder. De to er aktuelle med ny forestilling sammen. Det skriver TV 2 i en pressemelding.

les også

Fredrik Skavlan fra NRK til TV 2: For enkelt å si at jeg gikk for pengene

Kveldens norske gjest er bryter Stig-André Berge. Han rørte mange nordmenn da han i 2016 dediserte OL-bronsen til sin mor, som nettopp hadde gått bort. Det få visste, var at Berge også bar på en annen svært dramatisk – og mørk historie. Den historien forteller han i Skavlan fredag.

les også

Anne Lindmo om sønnen: – Hvis han bruker penger på russebuss, blir han arveløs

Pluss content

Disse Skavlan-gjestene skal konkurrere om oppmerksomheten med Sven Nordin, Highasakite i ny konstellasjon etter stridigheter rundt bandnavnet og løperstjernen Ezinne Okparaebo. De kommer alle sammen til Lindmo i løpet av den samme timen fredag kveld. Lindmo byr også på Andreas Wahl og «Mannskoret» - kompisgjengen som har sunget sammen i 15 år, og som det når har blitt film av. 

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder