VIL RENVASKE SEG: Ed Westwick avviser alle beskyldninger om voldtekt. – Nedslående og trist at noen kan tro dette om meg, skriver Westwick på twitter.
VIL RENVASKE SEG: Ed Westwick avviser alle beskyldninger om voldtekt. – Nedslående og trist at noen kan tro dette om meg, skriver Westwick på twitter. Foto: Danny Moloshok Reuters

Voldtektsanklager mot «Gossip Girl»-stjerne - to BBC-serier utsettes

TV

Den tidligere «Gossip Girl»-stjernen Ed Westwick (30) er nylig blitt anklaget for to voldtekter. Det har resultert i at BBC utsetter to TV-serier Westwick er med i.

Publisert: Oppdatert: 11.11.17 12:38

Det er BBC selv som skriver dette. Seriene det gjelder er Agatha Christie's «Ordeal by Innocence», som egentlig er planlagt vist på BBC1 i julen.

– Serien vil ikke bli programsatt før denne saken er ute av verden, heter i en uttalelse fra BBC.

Den andre serien det gjelder er sesong to av komiserien «White Gold», som fortsatt er under innspilling.

Les også: «Gossip Girl» stjal showet i superavslørende kjole

Benekter anklagene

Voldtektsanklagene er fremsatt av to forskjellige kvinner, og en av dem har anmeldt forholdet til Los Angeles Police Department, som er i gang med etterforskingen av denne saken. Ifølge Fox News skal begge hendelsene ha funnet sted i 2014.

Westwick benekter på det sterkeste at han har gjort noe galt - og skriver i denne meldingen som han publiserte på Twitter tordag at han samarbeider fullt og helt med politiet for å renvaske seg.

Fikk du med deg? Ti år siden «Gossip Girl» - slik ser de ut nå

– Det er både nedslående og trist for meg at to uverifiserte og beviselig usanne beskyldninger i sosiale medier, resulterer i at noen tror at jeg skal ha gjort noe så skammelig og grusomt som dette, skriver Westwick videre.

– Dette er svært alvorlige anklager som er rettet mot Ed Westwick som han benekter på det sterkeste, sier en talsperson for BBC.

«Ordeal by Innocence» var i utgangspunktet tenkt som en av tre dramaserier som skulle utgjøre bærebjelkene i det viktige juleoppsettet for BBC.

Les også: Populær TV-stjerne arrestert

– Når det gjelder «White Gold», har vi blitt informert av produksjonsselskapet at Westwick har tatt en pause i innspillingen av serien, slik at han kan konsentrere seg om å takle disse beskyldningene, heter det videre fra BBC.

Ed Westwick fikk sitt gjennombrudd i den populære serien «Gossip Girl». De siste årene har den britiske skuespilleren vært å se i TV-seriene «Snatch» og «White Gold».