FILMAKTUELL OG MODELL: Skuespiller Kristin Davis (43). Foto: AP

«Sex og singelliv»-stjerne tørrlagt i 18 år

(VG Nett) Filmaktuelle Kristin Davis kaller seg fortsatt akoholiker.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

18 år har gått siden skuespilleren satte korken på flaska. Siden har hun ikke drukket en dråpe alkohol.

Den mørke skjønnheten, som spiller rollen som Charlotte i den kommende filmen «Sex og singelliv» basert på TV-serien med samme navn, glemmer ikke den tøffe tiden. Davis, som for seks år siden sto fram med sine alkoholproblemer, forteller i et ferskt intervju med bladet Shape at hun fortsatt ser på seg selv som alkoholiker.

Slet med sjenanse

Da hun var i 20-årene forsøkte Davis å bøte på sjenansen med å drikke. På den måten mistet hun hemninger og følte seg fri.

- Jeg var veldig sjenert og visste ikke hvordan jeg skulle komme ut av skallet mitt, forklarer hun til juniutgaven av det britiske bladet.

- Jeg drakk for å føle og for å kunne uttrykke meg. Det faller ellers ikke så naturlig for meg, betror skuespilleren som etter hvert ble avhengig av rusen.

- Jeg har jo lyst til å ta et glass vin i ny og ne, men hva hvis jeg tar et til, og så et til? Jeg tør ikke risikere livet mitt for et glass vin, forklarte Davis i et avisintervju da hun valgte å innvie omverdenen i problemene i 2002.

Helsen viktigst

Selv om champagnen flommet i TV-serien og sikkert også i filmen om de fire New York-kvinnene med det turbulente kjærlighetslivet, styrer Davis nå alltid konsekvent unna alkohol. Nå setter hun helsen i høysetet.

Se bilder fra «Sex og singelliv»-filmen - som har norgespremiere 6. juni.

Modell

- Jeg passer på at jeg aldri går sulten. Jeg spiser hver tredje time og røyker heller ikke, forteller 43-åringen.

- Alkohol og røyk er dessuten dårlig for huden, sier stjernen som nylig sa ja til å være modell for en ny serie hudpleieprodukter for fabrikanten Dead Sea.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder