ORIGINALEN: Dave Coulier, Ashley Olsen, Bob Saget, John Stamos, Jodie Sweetin og Candace Cameron i 1989.
ORIGINALEN: Dave Coulier, Ashley Olsen, Bob Saget, John Stamos, Jodie Sweetin og Candace Cameron i 1989. Foto:,Lorimar Productions

«Under samme tak» fortsetter

Nye epsioder i 2016

TV

John Stamos bekrefter at det kommer en ny runde av TV-serien «Under samme tak». Men om Olsen-tvillingene vender tilbake vites ikke.

Publisert: Oppdatert: 21.04.15 09:22

Det var som gjest på talkshowet «Jimme Kimmel Live» skuespiller John Stamos (51) delte nyheten mandag kveld, melder People.

TV-serien, som gikk over åtte sesonger fra 1987 til 1995, vender nå tilbake i 13 episoder på Netflix. Det har tidligere vært spekulert i om serien skal fortsette, men det har ikke blitt bekreftet.

– Vi har jobbet med dette i mange, mange år, fortalte Stamos til Kimmel.

Tirsdag bekrefter også Netflix i en pressemelding at det børstes støv av rollefigurene. De nye episodene kommer i 2016.

Serien handlet om trebarnspappaen og sportsankeret Danny Tanner (Bob Saget), som etter at kona dør flytter sammen med bestevennen Joey (Dave Coulier) og svogeren Jesse (Stamos) for å få mer hjelp til døtrene. Den ble sendt på kanalen ABC i USA og senere på TVNorge her hjemme.

For tiden sendes «Full House» i reprise på TV 2 Humor. Den nye serien skal hete «Fuller House», melder Netflix.

Ny serie

Den nye Netflix-serien på 13 episoder skal starte med en timelang gjenforeningsepisode, og deretter være en såkalt spinoff-serie med D.J., hennes tre barn, søsteren Stephanie og naboen Kimmy Gibbler (Andrea Barber).

Den eldste Tanner-datteren, Donna Jo – bare kalt D.J., ble spilt av Candace Cameron-Bure. Den mellomste, Stephanie, ble spilt av Jodie Sweetin, mens yngstejenta Michelle ble spilt på skift av både Mary-Kate og Ashley Olsen.

Stamos sa til Kimmel han håper de fleste skuespillerne gjenopptar rollene sine, men Olsen-tvillingene har stort sett unngått gjenforeningsanledninger tidligere. Flere av de andre er derimot gode venner, og Bob Saget, Jodie Sweetin, Andrea Barber og Lori Loughlin (som spiller Jesses kone) samlet seg for å feire serieskaper Jeff Franklins bursdag i januar. I fjor sommer var også mange av dem i Dave Couliers bryllup.

– Ikke alle skuespillerne har lyst til å gjøre en gjenforening, men kanskje to tredjedeler, sa Saget til People i august.

Både han og Stamos skal være opptatt av at orginalserien respekteres og at den kommende serien blir en ny start.

Antallet mennesker under samme tak ble stadig flere gjennom de 192 episodene. Jesse giftet seg med Daves nye kollega Rebecca (Lori Loughlin) og de fikk to sønner. Nabojenta Kimmy så godt som bodde i huset og D.J.s kjæreste Steve Hale (Scott Weinger) var fast i serien fra sesong seks.

Også Cameron-Bure bekreftet gjenoppstartingen av serien på Twitter mandag, noe Netflix gjentvitret:

– Ryktene er sanne! «Full house»-oppfølger «Fuller House» kommer på Netflix! Jeg er usikker på om det var verdens best eller dårligst voktede hemmelighet.

Her kan du lese mer om