HJEM TIL JUL: Caitlyn Jenner skal feire jul sammen med familien sin som han hvor hun i sin tid var både stefar og en god farsfigur. Foto: Carlo Allegri , Reuters

Familien Kardashian gleder seg til å feire jul med Caitlyn Jenner: Khloe Kardashian: – Hun er fortsatt faren vår

Khloe Kardashian (31) sier familien sørger over «tapet» av faren etter kjønnsoperasjonen – samtidig som de gleder seg over kvinnen han har blitt.

 • Jørn Pettersen

Artikkelen er over fire år gammel

Nå er familien klar for en real julefeiring sammen, forteller 31-åringen.

– Til jul skal vi være «one big happy family» igjen, forteller Khloe Kardashian i et intervju med talkshow-stjernen Ellen de Generes som vises mandag kveld på amerikansk TV.

I intervjuet legger ikke Khloe Kardashian skjul på at hun synes det er spesielt stas at Caitlyn Jenner skal feire jul med resten av familien.

Kaller Caitlyn far

– Hun er fortsatt en del av familien vår, vi omtaler henne fortsatt som faren vår. Jeg vet at det kan være forvirrende for noen, men det er slik vi kjenner henne, sier Khloe i TV-programmet ifølge People Magazine.

TØFt ÅR: Det har vært et tøft år for reality-stjernen Khloe Kardashian. Med store belastninger både rundt stefarens kjønnskifte og eks-mannen som ble funnet bevisstløs på et bordell. Foto: Frazer Harrison , Afp

Det vakte enorm oppsikt da Bruce Jenner, som Caitlyn het før kjønnsskiftet, etter flere måneder med intense spekulasjoner om et mulig kjønnsskifte gikk han ut i et TV-intervju og fortalte at nå var han kvinne.

– Hjernen min er mye mer feminin enn maskulin. Gud ga meg en kvinnes sjel, sa Bruce Jenner i intervjuet med ABCs stjernereporter Diane Sawyer – og tok håret ut av en hestehale og lot det henge løst.

Det vakte ikke mindre oppsikt da Caitlyn Jenner noen måneder senere viste seg som kvinne for første gang – på forsiden av magasinet Vanity Fair.

Farsfigur

VAKTE STOR OPPSIKT: Det vakte stor oppsikt da den tidligere Bruce Jenner kastet klærne og fremsto som kjønnsoperert kvinne i magasinet Vanity Fair. Foto: Annie Leibovitz , Ap

Khloe Kardasian har selv hatt en tøff høst etter at hennes eksmann Lomar Odom ble funnet bevisstløs på et bordell og lå i koma i over en uke før han kviknet til. Hun syntes det var vanskelig å forholde seg til at Bruce Jenner ville skifte kjønn. Han hadde oppdratt henne siden hun var fem år gammel og han var fremfor alt en farsfigur for henne.

– Jeg skjønte at det var det han kom til å gjøre en gang mens vi filmet. Vi spurte han hele tiden om rykter vi hørte – og vi spurte han «hva er det som skjer?» Men han ville likevel ikke fortelle oss sannheten. Det går bra for meg nå, men den største utfordringen for meg har vært å innse at Caitlyn er helt forskjellig fra Bruce, sier hun, og fortsetter:

– Han likte å fortelle oss at «jeg vil alltid være litt Bruce, jeg vil alltid være faren deres». Jeg tror nok at han håpet at det fortsatt ville være noe Bruce igjen. Men når han innerst inne hele tiden, vil være en kvinne, kan vi ikke forvente det. Men nå som vi vet at han er Caitlyn og ikke Bruce, kan vi sørge over tapet av Bruce og samtidig glede oss over Caitlyn, sier Khloe Kardasian i TV-intervjuet.

Les også

 1. Khloe Kardashian vil ikke skilles likevel

  Eksmannens nær-døden-kollaps har fått realitykjendisen til å innse at hun ikke vil gå fra ham likevel.
 2. Lamar Odom kvikner til – snakker og sender SMS

  Knapt en uke etter at han svevde mellom liv og død, er NBA-stjernen og Kardashian-eksen på bedringens vei.
 3. TMZ om Kardashian-eks: Vitale organer svikter

  Fire dager er gått siden Lamar Odom (35) ble funnet bevisstløs på et bordell, men NBA-stjernen viser ingen tegn til…
 4. TV-anmeldelse: «I Am Cait»: Dypt alvor i glam-glasur

  «I Am Cait» spenner fra historier om tragiske selvmord til tips fra Kim Kardashian om hvordan man skal spise kvinnelig.
 5. Caitlyn Jenner er blitt bestemor

  Caitlyn Jenners sønn Brandon Jenner og hans kone Leah annonserte fødselen på Instagram søndag.
 6. Slik feiret Caitlyn Jenner farsdagen

  Sammen med familien sin feiret Caitlyn Jenner (65) farsdagen med off-roading.

Flere artikler

 1. Caitlyn Jenner til VG: Det handler ikke om kjønnsorganer

 2. Caitlyn Jenner er nå offisielt en kvinne

 3. Kris Jenner: – Alt Caitlyn skriver er oppdiktet

 4. Caitlyn Jenner ferdig kjønnsoperert

 5. Caitlyn Jenner: – Har ikke snakket med Kim Kardashian West på seks måneder

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder