UTE AV DANSEN: Maria Haukaas Mittet og Asmund Grinaker under deres tango. Foto: Heiko Junge, Scanpix.

Maria ute av «Skal vi danse» - igjen

- Ikke så trist denne gangen

NYDALEN (VG Nett) Det ble Maria Haukaas Mittet som måtte forlate «Skal vi danse», for andre gang.

Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Maria Haukaas Mittet og Aylar Lie måtte ut i danseduell i kvartfinalen av «Skal vi danse», og etter at seerne hadde sagt sitt var det Mittet som måtte forlate konkurransen, for andre gang.

- Det er ikke så trist å ryke ut denne gangen, for det har vært en bonus å få komme tilbake. Vi var så fornøyde og blide når det skjedde, og så går vi ut med flagget til topps og da er det greit, sier Maria Haukaas Mittet til VG Nett.

Etter at Cecilie Skog måtte trekke seg fra konkurransen fikk hun en ny mulighet til å kjempe om seieren, men i kvartfinalen sa det stopp.

- Jeg skjønte jo at det var å be om bråk å duellere mot Aylar, sier hun.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

BERGET PLASSEN: Aylar Lie får danse i semifinalen i Skal vi danse. Foto: Scanpix

Tur på vent

Da hun røk ut av «Skal vi danse» forrige gang fikk hun tur til New York av ektemannen, og dansepartneren Asmund Grinaker skal være med. Nå blir turen satt på vent til over nyttår.

- Den måtte vente når vi kom tilbake i konkurransen, og den må vente nå som det er jul. Det er en travel tid for artister, men New York er der over nyttår også, sier Mittet.

Hun innrømmer at det blir veldig rart å ikke skulle møte Grinaker til trening søndag, men dansepartneren beroliger med at de kommer til å holde kontakten.

- Maria og mannen kommer faktisk på potetsuppe til meg i morgen, sier han.

Les også: Maria Haukaas Mittet rundlurte Åsleiks dansepartner

Var forberedt

Aylar fortalte til VG Nett i pausen at hun ikke var fornøyd med kveldens innsats, ettersom hun fikk jernteppe og kom ut av trinnene under sin jive.

Les også: Aylar: - Det gikk litt galt

- Jeg er forberedt på at det blir duell dag. Det gikk litt galt, sa hun i pausen i det populære programmet.

Etterpå var hun veldig fornøyd med å gå videre.

- Jiven gikk rett vest, men vi ga i alle fall alt. Jeg håper folk synes vi danser bra og vil ha oss med videre, sier hun til VG Nett, etter å ha vært gjennom sin første danseduell.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

NESTEN PERFEKT: Stig Henrik Hoff fikk skryt for sin engelske vals. Foto: Scanpix

Gutta i semi'n

Selv om det også ble noen feiltrinn under jiven, kunne Stig Henrik Hoff juble for semifinaleplass sammen med Åsleik Engmark.

Kvartfinalen i «Skal vi danse» bød på mange høye løft og heftige dansetrinn. Alle danserne måtte gjennom to danser før kvelden var omme, og etter at alle hadde gjennomført var det Åsleik Engmark som hadde fått flest poeng.

Maria Haukaas Mittet lå på andreplass, mens Stig Henrik Hoff og Aylar Lie lå på de to siste plassene. Men det var bare seks små poeng som skilte topp fra bunn i konkurransen.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder