SLUTT: Tatoveringsartisten Kat Von D og musikeren Deadmau5 hadde et forhold i noen måneder, men har nå gjort det slutt. Foto: Wenn.com.

Brudd for Kat von D og Deadmau5

(VG Nett) TV-profilen Kat Von D fikk nok av kjæresten Joel Thomas «Deadmau5» Zimmerman, gjorde det slutt og «snakket ut» på Twitter.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Paret har bare vært sammen noen måneder, men har via sosiale medier bekreftet og snakket om forholdet.

På samme måte går de altså hver til sitt.

- Jeg tok virkelig feil. Men i det minste gjorde han det til en enkel avgjørelse å gjøre det slutt. #lærepenge, skrev Kat Von D, kjent fra TV-seriene Miami Ink og LA Ink, på Twitter.

Og hun var ikke ferdig med en den antydningen. «Jeg kan ikke si jeg ikke gjorde mitt beste», fortsatte hun, før den siste tweeten understreket det hele:

- Klargjøring: Deadmau5 og jeg er ikke lenger sammen.

Også house-produsenten, har hatt stor suksess de siste årene, har skrevet til sine fans at forholdet er over.

- Skal bruke litt tid på å få hodet på plass. Jeg er vel ikke klar for forhold akkurat nå. Og det er alt jeg vil dvele ved nå. Jeg finner ut av det, skriver han på Facebook.

Paret møttes i september, og annonserte sin kjærlighet slik i en tweet hvor Deadmau5 blant annet skrev at han var forelsket og lykkelig. Ifølge Daily Mail feiret de kjærligheten ved at han tok en tatovering under øyet, slik hun har fra før av.

Kat Von D, som egentlig heter Katherine von Drachenberg, har tidligere vært sammen med Mötley Crüe-bassist Nikki Sixx og var forlovet med TV-profilen Jesse James.

Clarification: Deadmau5 and I are no longer together.
— Kat Von D (@thekatvond) november 10, 2012

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder