GIFT, MEN PLANLEGGER BRYLLUP: Harald Rønneberg (37) og Sølvi Haugland (38) - her avbildet på vei inn i Telenor Arena før fjorårets Melodi Grand Prix-finale. Foto: Markus Aarstad

Harald Rønneberg og kona vil adoptere

(VG Nett) «Senkveld»-programleder Harald Rønneberg (37) og kona Sølvi Haugland (38) skal ha søkt om å adoptere et barn fra Etiopia.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Det er ukebladet Se og Hør som melder at Rønneberg og Haugland, som ikke har barn fra før, har sendt inn søknad om å få adoptere et barn fra Etiopia i Afrika. Etter det VG Nett erfarer har adopsjonsplanleggingen pågått en stund.

Allerede gift

Rønneberg og Haugland planlegger stor bryllupsfeiring i Rønnebergs hjemby Halden 20. august. Men paret er allerede gift. Se og Hør skriver at de to ble registrert som ektepar allerede i oktober i fjor. Årsaken til dette skal ha vært nettopp å ha det formelle i orden før adopsjonssøknaden ble sendt inn.

Paret skal før bryllupsfesten reise jorden rundt over flere måneder. Et besøk i Etiopia står angivelig på plakaten.

VG Nett har vært i kontakt med Harald Rønneberg, men han ønsker ikke å kommentere saken.

Populært TV-fjes

Rønneberg ble kjent for det norske folk da han i 2003 entret TV-skjermen for første gang sammen med Numme som programleder for «Idol» på TV 2. Senere samme år gikk begge på lufta med talkshowet «Senkveld» på samme kanal. Siden har både Rønneberg og Numme vunnet en rekke priser, deriblant Gullrute-statuetter og «Årets TV-navn». De har også ledet flere andre TV-show, deriblant Spellemannprisen.

Rønneberg har holdt sammen med Haugland i over 10 år. Paret er bosatt i Oslo.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FÅ UNDERHOLDNINGSNYHETER PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder