KJENDISKOMIKER: Sigrid Bonde Tusvik mener hun er i et celebert selskap når hun går fra NRK til TV 2. - Det er liksom Alex Rosén, Atle Antonsen og jeg som «shopper» mellom kanalene, smiler hun. Foto: Linn Cathrin Olsen/VG

Bonde Tusvik skal jobbe med eksen

Komikeren klar som gravid-vikar

Sigrid Bonde Tusvik (31) går inn som vikar for høygravide Henriette Steenstrup (37), og blir ny komiker i «Torsdag kveld fra Nydalen».

  • Marcus Husby
Publisert:

Dermed overlater P3-programleder Kristine Riis (29) - som har vært Steenstrups vikar de siste tre ukene - stafettpinnen videre til en ny NRK-komiker.

- Det blir fantastisk morsomt. Men også litt skummelt, sier Bonde Tusvik Til VG.

- De er jo en allerede sammensveiset gjeng, og driver et proft «sketsjemakeri», så jeg må holde tungen rett i munnen for å henge med, sier hun.

KOMIKER-EKS: Sigrid Bonde Tusvik var tidligere kjæreste med Henrik Thodesen. I dag er han sammen med modell og kjendis-DJ Charlotte Thorstvedt. Foto: Scanpix

Kantineforandring

Bonde Tusvik har de siste ukene vært aktuell på NRK med sjekkeprogrammet «Sigrid søker selskap», og håper overgangen fra statskanalen til TV 2 og produksjonsbyrået Feelgood merkes på kantinestandarden.

- I NRK bruker de å ha grøt på fredager, mens i Rubicon har de vafler. Derfor håper jeg det blir pølser nå. Men de fleste i «Torsdag kveld fra Nydalen» er helsefriker, så det blir nok gulrøtter og dipp, sier hun.

I fem år var Sigrid kjæreste med komiker Henrik Thodesen (31). Kjendisparet skilte lag i 2007.

Bonde Tusvik har i forskjellige intervjuer fortalt at hun hadde kjærlighetssorg i flere år på grunn av samlivsbruddet.

- Jeg hadde kjærlighetssorg i to og et halvt år. Man blir forelsket i kjærlighetssorgen etter hvert. Den er tryggere enn å ha ingenting, sa hun til Kamille i fjor.

De siste årene har derimot de to komikerne samarbeidet en rekke ganger, og var sist å se sammen i komedien «Hjelp, vi er i filmbransjen».

Hyggelig

I «Torsdag kveld fra Nydalen» blir eks-paret samarbeidspartnere og kollegaer igjen.

- Det er bestandig hyggelig å jobbe med Henrik. Bruddet er ikke akkurat blodferskt, så vi har ingen problemer med å samarbeide oss imellom, sier Sigrid som ble kjæreste med VGTV-sjef Martin Jøndahl (31) i fjor.

Henrik Thodesen har på sin side blitt sammen med Charlotte Thorstvedt (25). Men Bonde Tusvik tror ikke hun blir hentet inn som kjendisgjest i løpet av de fire programmene hun skal være vikar i TV 2-programmet.

- Det kan nok bli litt vanskelig å få henne inn ettersom hun bor i London, så Henrik skal få slippe at jeg lager noe trekantdrama, fleiper hun.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder