RØD LØPER: Melissa Benoist og Blake Jenner på premieren på hans film «The Edge of Seventeen» under filmfestivalen i Toronto i september.

RØD LØPER: Melissa Benoist og Blake Jenner på premieren på hans film «The Edge of Seventeen» under filmfestivalen i Toronto i september. Foto: Mark Blinch Reuters

«Supergirl» vil skilles

«Supergirl»-skuespiller Melissa Benoist (28) har søkt om
skilsmisse fra «Glee»-skuespiller Blake Jenner (24) etter fire års ekteskap.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Det melder TMZ som hevder Benoist oppgir «uforsonlige ulikheter» som skilsmissegrunn i rettsdokumentene og at hun ikke ønsker at noen av dem skal betale hverandre underholdsbidrag.

Hun fikk fart på karrieren rundt 2010, da hun spilte i flere TV-serier, blant annet i «Homeland». Hun spilte også rollen som Marley Rose i 42 episoder av «Glee», og i den Oscar-vinnende filmen «Whiplash», før hun fikk rollen som Supergirl i serien ved samme navn.

Ari Behn etter bruddet: – Det er et inferno akkurat nå.

I AKSJON: Melissa Benoist i rollen som Supergirl i sesong 1 av serien. Foto: HBO

Benoist og Jenner møttes på innspilling av musikalserien «Glee» i 2012. Han vant rollen som Ryder Lynn i sesong 2 av audition-konkurransen «The Glee Project».

– Vi fant tonen på hans første innspillingsdag, under en danseøving. Jeg elsker å snakke om det. Blake er fantastisk! Kjemien du ser mellom Marley og Ryder er ikke skuespill, sa hun til Teen Vogue i 2012.

Amerikanske medier: – Brad Pitt slår tilbake mot Jolie.

De to har også spilt sammen i «Supergirl»: Hun i hovedrollen mens han har vært å se i en mindre rolle i to episoder. I august sa hun dette til People om å jobbe med ektemannen:

– Jeg elsker å jobbe med ham. Vi har det bare moro når vi jobber sammen. Han er min person å spille sammen med. Han er min favoritt-medspiller, for alltid.

Jenner har også skrevet manuset til en ferdig innspilt film, «Billy Boy», der Melissa Benoist og ham selv spiller hovedrollene.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder