ÆRLIG: John Stamos var lei av Olsen-tvillingene, og ville fjerne dem fra «Under samme tak». Foto:Jonathan Alcorn,Reuters

Stamos ville sparke Olsen-tvillingene

John Stamos (51) forsøkte å ende Mary-Kate (29) og Ashley (29) Olsens karriere, før den i det hele tatt hadde begynt.

  • Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

«Full House»-stjernen, som nylig ble tatt for fyllekjøring, innrømmet torsdag at den kommende uautoriserte doku-filmen om «Full House» ikke lyver når den viser at Stamos forsøkte å kvitte seg med Mary-Kate og Ashley, som ble satt på serien før de var ett år gamle.

– Det er litt sant at Olsen-tvillingene gråt mye. Det var veldig vanskelig å få filmet scenene. Så jeg foreslo, «Få dem ut....!» Det er faktisk 100 prosent sant. De hentet inn et par ikke-pene, rødhårete unger, sa han og forsatte:

GRÅT FOR MYE: Mary-Kate Olsen og Ashley Olsen vil ikke være med i oppfølgeren - men nå kommer det frem at de egentlig skulle fjernes fra «Under samme tak» også. Foto:Larry Busacca,Afp

– Vi prøvde det en stund, men det funket ikke. Så produsentene bare, jaja, få Olsen-tvillingene tilbake, sa han under Television Critics Associations presseturné i Beverly Hills, ifølge Entertainment Weekly.

Det har vært litt dårlig stemning mellom Stamos og Olsen-tvillingene de siste månedene etter at Mary-Kate og Ashley takket nei til å være med på «Fuller House» - Netflix-oppfølgeren som er ventet neste år.

TV-serien, som gikk over åtte sesonger fra 1987 til 1995, vender nå tilbake i 13 episoder på Netflix.

Les også: «Full House» ble nettopp fullere

Serien handlet om trebarnspappaen og sportsankeret Danny Tanner (Bob Saget), som etter at kona dør flytter sammen med bestevennen Joey (Dave Coulier) og svogeren Jesse (Stamos) for å få mer hjelp til døtrene. Den ble sendt på kanalen ABC i USA og senere på TVNorge her hjemme.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder