«Girls»-stjernen naken på Emmy-utdelingen

Lena Dunham-innslag hylles og slaktes

(VG Nett) Emmy-vert Jimmy Kimmel overtalte Lena Dunham (26) til å sitte naken på do og spise kake i et innslag på søndagens prisutdeling.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

26-åringen lot seg overbevise om at sketsjen var en god idé, og nå går bildet av henne på toalettet - med en velplassert kake mellom bena og en solid sladd over brystene - som en farsott på nettet.

VGTV: Se høydepunktene fra nattens prisutdeling - inkludert Dunhams stunt - her .

Den britiske avisen Daily Mail kaller sketsjen for kveldens høydepunkt, mens ABC (som sendte prisutdelingen) melder at hele innslaget, som også inkluderte mer påkledte Julia Louis Dreyfus, Christina Hendricks og Zooey Deschanel, var storslagent.

Les også: «Mad Men» hadde 17 vinnersjanser uten å vinne

JUST WANNA HAVE FUN: «Girls»-stjernen Lena Dunham omtales som et av de store TV-talentene i USA. Foto: AP.

Imidlertid er ikke alle like imponerte.

«Sendingen startet med en klein video som viser en nervøs Jimmy Kimmel, som blir slått i fjeset av noen av de største, kvinnelige TV-stjernene - og en naken Lena Dunham», skriver Chicago Tribune.

Også USA Today er skeptiske til nattens sending, til tross for at de omtaler programleder Jimmy Kimmel som Hollywoods yndling, basert på hvor mange stjerner som stilte opp for ham i de forhåndsinnspilte innslagene.

FÅR TYN: Jimmy Kimmel får hard medfart av blant andre USA Today. Foto: AP.

«På rett tid og sted kan Jimmy Kimmel være en veldig morsom mann. Uheldigvis var sist natt ikke rett tid. Og Emmy-utdelingen var ikke rett sted», heter det.

Dunham er både stjernen i og skaperen bak HBO-serien «Girls», og har tidligere fått skryt for at hun er villig til å vise fram kroppen sin foran kamera i en protest mot presset fra Hollywood om at damer skal være tynne.

Oppmerksomheten for nakeninnslaget var imidlertid det eneste Dunham fikk denne kvelden - hva angikk priser måtte hun gå tomhendt hjem, til tross for at «Girls» var nominert i fire kategorier.

I Norge sendes serien på CMore.

Følg VG Rampelys på Facebook !

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder