KORTET TAPPET: Mens han var på Farmen-festen forrige helg ble visa-kortet til Erling Nesbø skimmet og senere tappet for nesten 100.000 kroner. Foto: Fredrik Solstad , VG

Kontoen ble tappet for 100.000 kroner: «Farmen»-Erling: – Svindlet for 100.000

Forrige helgs finalefest for årets «Farmen»-deltakere ble ikke en udelt hyggelig opplevelse for Erling Nesbø (48).

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

I løpet av kvelden ble nemlig Visa-kortet hans skimmet og så blitt brukt på netthandel i USA, forteller deltakeren.

Til TV 2 sier Erling Nesbø at han er blitt svindlet for nesten 100.000 kroner. Selv oppdaget han ikke svindelen før Visa og banken hans tok kontakt etter kort tid.

– Visa reagerte på at kortet plutselig var brukt i Los Angeles. Både Visa og banken min tok kontakt, forteller Nesbø til TV 2.

Deltakeren fra årets «Farmen» - et program som snart kommer i kjendisversjon - opplyser ikke om politiet er involvert i saken.

Det har ikke lyktes VG å få kontakt med Nesbø.

Leste du? «Farmen»-André mistet broren under innspillingen

Overfor TV 2 gir han uttrykk for at svindelen mest sannsynlig har skjedd i løpet av kvelden hvor finalefesten fant sted, men at det foreløpig er umulig å vite akkurat hvor kortet skal ha blitt skimmet.

Erling Nesbø ble slått ut av «Farmen» i begynnelsen av oktober etter at han tapte i tømmerstokkrulling mot Mads Fosdal (27). På det tidspunktet la han ikke skjul på at han hadde mistet motivasjonen og var glad for å kunne reise hjem.

Les også: Slik er livet etter «Farmen»

– Det var kanonbra å komme ut fra «Farmen», sa Nesbø til VG nylig.

Da årets «Farmen»-deltakere ble presentert ga 48 år gamle Erling Nesbø fra Flåm uttrykk for at han tror det er en fordel å ha noen år på baken:

– Jeg er jo godt voksen, så det kan hende jeg inntar en lederposisjon hvis det er mange 20-åringer inne på gården. Det finnes mange flinke 20-åringer, men det er ikke alle som har like mye livserfaring. Selv har jeg vært borti det meste – jeg kan litt om alt, sa Erling Nesbø.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder