PAR I«SOLSIDAN»: Felix Herngren og Mia Skäringer spiller par i den enormt populære TV-serien som på det meste har hatt 2,5 millioner seere i Sverige. Foto:Lotte Fernvall,AFTONBLADET / 3226

- «Solsidan»-stjerne spilte inn sex-scener med familien til stede

Mia Skäringer og Felix Herngren skulle bruke en hel dag på å spille inn sex-scener i TV-serien «Solsidan». Akkurat den dagen valgte Herngren å invitere med seg kone og barn på innspilling.

Publisert:

- Kona hans stod og vinket i kulissene!

Det forteller Mia Skäringer (38) i TV4-programmet «Hellenius hörna», i følge Expressen.

- Jeg vet ikke helt hva han tenkte på da han valgte akkurat denne dagen, sier Mia Skäringer.

Den svenske skuespilleren og komikeren er aktuell i den nye svenske TV-serien «Ack Värmland», som hadde premiere på TV 2 onsdag, dessuten skal hun snart i gang med innspillingen av sesong 5 av «Solsidan» om ikke lenge.

Serien hadde premiere på TV4 i januar 2010, og i Norge er det TV 2 som har brakt det underholdende hverdagslivet ut til nordmenn. Mens i snitt 230.000 nordmenn har latt seg friste, har «Solsidan» på det meste samlet over 2,5 millioner seere i hjemlandet.

- Vi hadde lagt innspillingen av alle sex-scenene til en og samme dag, sier Mia som forteller at hun og Felix Herngren befant seg i et mørkt rom.

- Vi spilte inn den ene scenen etter den andre og jeg måtte virkelig leve meg inn i rollen. Da ser jeg plutselig kona til Felix ute i kulissene som står med et smørbrød i hånden og vinker smilende, forteller Mia Skäringer.

NY SESONG PÅ GANG: Snart er denne gjengen klar for innspilling av femte og foreløpig siste sesong av «Solsidan». Fr v Mia Skäringer som Anna, Felix Herngren som Alex, Johan Rheborg som Fredde og Josephine Bornebusch som Mickan. Foto:Morgan Norman/söderberg Agentur/tv4,

Tiltross for den enorme populariteten, blir femte sesong av «Solsidan» den siste. Det annonserte ihvertfall regissør Felix Herngren (47) i fjor høst.

- Vi tenker å lage sesong fem, men deretter stenger vi butikken. Så får vi heller se om det blir aktuelt å spille inn flere sesonger i fremtiden, sa Herngren til svenske Aftonbladet.

Han etterlot likevel et håp om at det kan bli mer.

- Jeg synes det er dumt å si at «Nå skal vi aldri mer gjøre dette», for hvis vi ombestemmer oss og lager enda en sesong, så må vi spise ordene våre. Vi har vært en veldig kul gjeng som har hatt mye moro under filmingen, forklarte Herngren.

I tillegg til at han har regien på det som har vært en av Sveriges desidert mest sette TV-serier gjennom tidene, fyller Herngren rollen som «Alex».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder