ORDENTLIG HJEM: –Nå skal vi endelig eie sammen og lage et ordentlig hjem. Det blir dødsbra, sier en fornøyd Ronny Brede Aase. Her med forloveden Tuva Fellman. Foto: Frode Hansen, VG

Flytter inn i nytt hus med forloveden

P3-profilen Ronny Brede Aase vet lite om fremtiden akkurat nå. Bortsett fra en viktig ting: Neste helg flytter han og forloveden Tuva Fellman inn i nytt hus i Oslo.

– Nå skal vi skape et ordentlig hjem, sier Aase til VG.

– Vi har bodd sammen noen år nå, men det er første gang vi eier noe sammen. Det skal bli godt.

Lørdag kveld ledet han «P3 Gull»-sendingen på NRK. I september ble det kjent at det er slutt for det populære programmet «P3-morgen» etter ti år. Siste sending er om tre uker.

les også

Slutter med «P3morgen»

– Da skal jeg sove en del, sier han om sitt nye liv etter nyttår.

– Helt ærlig har jeg spurt ledelsen min om vi kan ta det med ro et halvt år. Nå har vi hatt sending hver eneste dag fra seks til ti, så nå skal det bli godt å stå opp litt senere og ta det litt med ro, sier Aase til VG etter «P3 Gull»-sendingen.

les også

Ronny Brede Aase og Tuva Fellman er forlovet: – Jeg svarte ja!

Han og forloveden Tuva Fellman (32) har vært kjærester i over syv år. I sommer forlovet de seg.

Programleder og sexolog Tuva Fellman, som jobber i samme radiokanal som Ronny, har blant annet ledet radioprogrammene «Verdens rikeste land» og «Juntafil». Sistnevnte gikk første gang på lufta i 2001 og er et av P3s lengstlevende program.

les også

Nordnes om forholdet: – Livet er veldig godt

Han forteller at han er litt uten konkrete jobbplaner nå.

– Etter å ha hatt en ekstrem drømmejobb i ti år og det har vært helt fantastisk. har jeg nå først litt lyst til å flytte inn i det nye huset sammen med min forlovede og komme i orden. Der skal vi bo sammen og endelig eie sammen og lage et ordentlig hjem. Det blir dødsbra, sier en fornøyd Ronny Brede Aase.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder