AKTIV HERRE: «Game Of Thrones»-forfatter George R.R. Martin nøyer seg ikke med suksess-serien som til helgen har premiere på sin femte sesong. Nå kommer det frem at han også samarbeider med HBO om en helt ny serie med tittelen «Captain Cosmos». Foto:Evan Agostini,Ap

«Game Of Thrones»-forfatter med ny serie

Utvikles sammen med HBO

George R.R. Martin er nå i gang med en helt ny HBO-serie som har fått navnet «Captain Cosmos».

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Ifølge Hollywood Reporter er serieplanleggingen på et svært tidlig tidspunkt.

«Captain Cosmos» skal etter planen legge handlingen til slutten av 1940-tallet, til fjernsynsalderen tidligste epoke. Hovedpersonen skal være en ung science fiction-forfatter som skriver historier som ingen andre tør å føre i pennen.

George R.R. Martin har en rekke oppdrag foran seg og oppildnes stadig av sine fans til å fullføre sine mange prosjekter. Derfor spekulerer Hollywood Reporter i at «Captain Cosmos» neppe blir hans hovedanliggende de nærmeste par årene.

Martin selv sa i et ferskt intervju med Entertainment Weekly at det var viktig for han å fullføre «The Winds Of Winter» - hans neste bok i «A Song Of Ice And Fire»-sagaen - før sjette sesong av «Game Of Thrones» blir vist neste vår.

Martin har for øvrig publisert et kapittel fra sin kommende «The Winds Of Winter» på sin egen hjemmeside.

På grunn av den travle timeplanen har George R.R. Martin også sagt nei til flere lukrative oppdrag og seminarer for å kunne vie mer tid til skrivingen.

Den femte sesongen av den svært populære serien har sin premiere førstkommende søndag, 12. april.

Traileren til den femte sesongen av «Game Of Thrones» kan du se HER!

Det har tidligere vært spekulert i om utgivelsesfrekvensen av bøkene etter hvert vil bli en spoiler for de faste, (v)årlige sesongene av «Game Of Thrones».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder