NEDERLAG: Pia og Thomas smiler tappert til tross for nederlaget under gårsdagens "Skal vi danse". Foto: Scanpix

Pia Haraldsen ute av dansen: Pia: - Tror siste uke kan ha spilt inn for utstemmingen

(VG Nett) Pia Haraldsen (25) tror at alt oppstyret rundt USA-stuntet og YouTube-videoen kan ha vært med på å sende henne ut av "Skal vi danse".

Artikkelen er over 12 år gammel

Pia måtte i går vinke farvel til rivalene i TV 2-showet. Til tross for nederlaget smilte 25-åringen tappert under direktesendingen.

Hun forteller til VG Nett dagen derpå at hun har sovet i natt, men at det ble en sen kveld.

- Vi dro ut på byen i går, om ikke akkurat for å feire..., forteller Pia som innrømmer at hun er litt skuffet. Hun hadde ønsket å få være med i dansen lenger.

- Jeg ønsket jo ikke å ryke ut, sier hun.

YouTube-hit

Pia har tidligere i uken uttalt at hun vil dra til USA og besøke nyhetsgiganter så fort hun er ute av dansen. Etter at "Rikets røst"-stuntet mot den rasende amerikanske bystyrerepresentanten James Oddo har blitt en hit på nettjenesten YouTube, og Pia har blitt kjent i USA, har den norske TV-stjernen stående invitasjon fra blant annet Fox ews og Inside.

RASENDE: Her går bystyrerepresentant for Staten Island, James Oddo, berserk under intervjuet medd Pia Haraldsen. Foto: TV 2 Foto: TV 2

- Kanskje TV-seerne tenkte at jeg nå vil reise fortest mulig og at det var derfor de ikke stemte på meg? Det er vanskelig å si, men jeg tror det som har skjedd den siste uka, kan ha spilt inn for resultatet. Samtidig lå Thomas og jeg langt nede på lista etter dommen fra juryen, så da skulle det mange TV-stemmer til for å føre oss videre, sier Pia om seg og dansepartneren.

Mest trist

Pia forklarer at det mest triste er å si farvel til alle de andre danseparene.

- Vi har fått så godt samhold. Men hvem som fortjener å vinne, tør jeg ikke spå. Jeg kommer til å stemme på flere av dem, ler Pia.

Skal danse mer

Hun legger ikke dansen på hylla selv om hun ikke lenger skal svinge seg på TV:

- Thomas og jeg skal fortsette, men det blir ikke øving hver dag. Kanskje én gang i uka? Thomas er så dyktig. Jeg håper han får være med til neste år også, men at han da får en dansepartner som har mer tid til å trene, sier Pia som har blitt god venn med danseinstruktøren.

- Han er jo det mennesket jeg har sett aller mest de siste månedene, forklarer hun.

Reiser snart

- Hva er det i løpet av den siste uken som har gjort aller sterkest inntrykk på deg - å ryke ut av dansen eller å bli oppringt av amerikanske TV-show?

- Jeg tror det må bli delt førsteplass. Men den ene nyheten var bedre enn den andre, sier Pia om det å få amerikanske medier på telefonen.

Når det blir USA-tur, gjenstår å se. Men det kan skje fort.

- I dag skal jeg bare nyte min første fridag på to måneder. I morgen skal jeg sette meg ned og legge planer, informer Pia til VG Nett.

YouTube: Se klippet med Pia og Oddo her

Les også:- Pia, kan du høre oss?

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder