BARN NUMMER FIRE: Kim Kardashian og Kanye West blir foreldre for fjerde gang. Foreløpig er det ikke kjent når barnet er ventet. Foto: Eduardo Munoz / X01440

Amerikanske medier: Kim Kardashian og Kanye West venter sitt fjerde barn

Også denne gangen bruker paret en surrogatmor for å sette barnet til verden

Det melder flere amerikanske medier, deriblant People som også har fått bekreftet fra kilder som står ekteparet Kardashian West nær, at de bruker en surrogatmor til sitt fjerde barn.

Det høyprofilerte paret har fra før av barna Chicago (11 måneder), Saint (3) og North (5).

Så sent som i august i fjor fortalte en kilde på innsiden av «Keeping up with the Kardashians» at paret ikke hadde det travelt med å få et nytt barn.

les også

Kim Kardashian om sykdommen: – Den tar over kroppen min

– Men de har absolutt vurdert muligheten av å få et nytt barn ved hjelp av en surrogatmor, fortalte opplyste kilden til People i august.

Da Kim Kardashian og Kanye West fikk sitt tredje barn i januar i fjor offentliggjorde de den glade nyheten på denne måten:

les også

Kim Kardashian West om søsteren: – Khloé lever et dobbeltliv

– Kanye og jeg er glade for å fortelle at vi har fått et sunt og vakkert jentebarn. Vi er utrolig takknemlige til vår surrogatmor som har oppfylt drømmene våre med den beste gaven noen kan gi, het det i en uttalelse på Kim Kardashians hjemmeside.

les også

Kim delte bilde av lille Chicago Kardashian West (3 måneder)

I en episode av «Keeping up with The Kardashians» i 2015 fortalte Kim Kardashian at hennes helsetilstand kan hindre henne i å bære frem et nytt barn selv.

Kardashian har en tilstand der morkaken vokser sammen med livmoren. Legene har fortalt henne at i verste fall kan et svangerskap ende med at hun må fraktes til sykehus for å fjerne livmoren kirurgisk.

Legene anbefaler at hun benytter seg av surrogatmor, dersom hun likevel ønsker et nytt barn, kom det frem i 2015.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder